İki aracın çarpıştığı kazada bir araç alev aldı: 5 kişi yaralandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.11.2023 - 14:05, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:05
 

İki aracın çarpıştığı kazada bir araç alev aldı: 5 kişi yaralandı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydan gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu bir araçta yangın çıktı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah Denizli – Ankara karayolu, Pamukkale İlçesi, Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ışık ihlalinin olduğu iddia edilen kazada 20 AJE 346 plakalı otomobil ile 07 ANP 97 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu 20 AJE 346 plakalı otomobilde yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 5 vatandaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada yanan araç ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydan gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu bir araçta yangın çıktı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah Denizli – Ankara karayolu, Pamukkale İlçesi, Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı’nda bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ışık ihlalinin olduğu iddia edilen kazada 20 AJE 346 plakalı otomobil ile 07 ANP 97 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu 20 AJE 346 plakalı otomobilde yangın meydana geldi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 5 vatandaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada yanan araç ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.