İki asker arkadaş 29 yıl sonra buluştu

DENİZLİ 18.10.2017 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki asker arkadaş 29 yıl sonra buluştu

Denizli Çameli İlçesi’nde belgesel çekimleri için gelen yönetmen 29 yıl sonra asker arkadaşına kavuştu.   Askerlik vazifelerinden sonra, iletişimin kısıtlı olduğu ve çeşitli nedenlerle terhisten sonra bir daha görüşemeyen Yönetmen Barış Adem ve Mehmet Ali Acar 29 yıl aradan sonra belgesel çekimlerinde tesadüfen karşılaştılar.   Tam 29 yıl boyunca birbirlerini bir kez dahi görmeyen ikili, şans eseri birbirlerini buldular. Rumeli Tv Program yapımcısı Barış Adem Belgesel çekimleri için Çameli İlçesi’nde çekimlerine devam ederken ona eşlik eden Mehmet Ali Acar’a defalarca, “ben seni nerden tanıyorum” dedi. Sohbete devam eden Adem, Acar’a askerliğini nerede yaptın diye sorunca 29 yıllık hasret sonra erdi.   Mehmet Ali Acar, “Yıllar boyunca birbirimizi çok aradık. Sosyal Medya hesaplarını kullanıyoruz ama hiç fark etmedik. Bugün büyük bir şok yaşadım. Belgesel çekimlerinde eşlik ettiğim yönetmem asker arkadaşım çıktı. Gerçekten film gibi” dedi.   Çok iyi arkadaş olduklarını hayat şartları yüzünden bir türlü bir araya gelemediklerini bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini belirten Rumeli Tv Yapımcısı Barış Adem Çameli İlçesini beğendiğini insanlarının sıcakkanlı misafirperver olduğunu belirti.  

Denizli Çameli İlçesi’nde belgesel çekimleri için gelen yönetmen 29 yıl sonra asker arkadaşına kavuştu.

 

Askerlik vazifelerinden sonra, iletişimin kısıtlı olduğu ve çeşitli nedenlerle terhisten sonra bir daha görüşemeyen Yönetmen Barış Adem ve Mehmet Ali Acar 29 yıl aradan sonra belgesel çekimlerinde tesadüfen karşılaştılar.

 

Tam 29 yıl boyunca birbirlerini bir kez dahi görmeyen ikili, şans eseri birbirlerini buldular. Rumeli Tv Program yapımcısı Barış Adem Belgesel çekimleri için Çameli İlçesi’nde çekimlerine devam ederken ona eşlik eden Mehmet Ali Acar’a defalarca, “ben seni nerden tanıyorum” dedi. Sohbete devam eden Adem, Acar’a askerliğini nerede yaptın diye sorunca 29 yıllık hasret sonra erdi.

 

Mehmet Ali Acar, “Yıllar boyunca birbirimizi çok aradık. Sosyal Medya hesaplarını kullanıyoruz ama hiç fark etmedik. Bugün büyük bir şok yaşadım. Belgesel çekimlerinde eşlik ettiğim yönetmem asker arkadaşım çıktı. Gerçekten film gibi” dedi.

 

Çok iyi arkadaş olduklarını hayat şartları yüzünden bir türlü bir araya gelemediklerini bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini belirten Rumeli Tv Yapımcısı Barış Adem Çameli İlçesini beğendiğini insanlarının sıcakkanlı misafirperver olduğunu belirti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.