İl Emniyet Müdürlüğü “Narko Rehberi” projesini anlatmaya devam ediyor

DENİZLİ 07.11.2020 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İl Emniyet Müdürlüğü “Narko Rehberi” projesini anlatmaya devam ediyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Uyuşturucusuz toplum hepimizin eseri olacaktır” diyerek uyuşturucuyla mücadele kapsamında bilgilendirme Narko-Rehber projesi toplantılarına devam ediyor.   ‘Narko-Rehber’ projesi gereği; Zeytinköy Mahallesi Hayırseverler Ortaokulu konferans salonunda 27 anne ve anne adayı ile bir araya geldi. “ En İyi Narkotik Polisi Anne” kampanyası kapsamında, çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla,“Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır” diyerek uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar, uyuşturucu madde çeşitleri, belirtileri ve buna karşı alınacak önlemler, bağımlı şahısların topluma kazandırılması, ihbar etme konusunda kolluk kuvvetleri ile nasıl irtibata geçileceği ve UYUMA ihbar programı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri verildi.     İl Emniyet Müdürlüğü, devam eden süreçte ailelere, okullarda görev yapmakta olan idareci ve öğretmenlere, diğer kurum ve kuruluş personellerine, halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda “Narkorehber ve Narkonokta” bilgilendirme faaliyetleri yapılmaya devam edeceğini belirtti.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Uyuşturucusuz toplum hepimizin eseri olacaktır” diyerek uyuşturucuyla mücadele kapsamında bilgilendirme Narko-Rehber projesi toplantılarına devam ediyor.

 

‘Narko-Rehber’ projesi gereği; Zeytinköy Mahallesi Hayırseverler Ortaokulu konferans salonunda 27 anne ve anne adayı ile bir araya geldi. “ En İyi Narkotik Polisi Anne” kampanyası kapsamında, çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla,“Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır” diyerek uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar, uyuşturucu madde çeşitleri, belirtileri ve buna karşı alınacak önlemler, bağımlı şahısların topluma kazandırılması, ihbar etme konusunda kolluk kuvvetleri ile nasıl irtibata geçileceği ve UYUMA ihbar programı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri verildi.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü, devam eden süreçte ailelere, okullarda görev yapmakta olan idareci ve öğretmenlere, diğer kurum ve kuruluş personellerine, halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda “Narkorehber ve Narkonokta” bilgilendirme faaliyetleri yapılmaya devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.