Genç Müsiad’dan en anlamlı hediye

GÜNDEM 09.05.2017 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Müsiad’dan en anlamlı hediye

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokuluna kütüphane kurdu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokuluna kütüphane kurdu   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokulunu ziyaret ederek okul kütüphanesini kurdu, öğrencilerle vakit geçirdi.   Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Çakır, “Ova-Göl ilkokulundan tarafımıza bu şekilde bir talep geldiğinde çok mutlu olduk. Bilgisayar ve kitapların alınması sürecinde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerimizin desteği inanılmazdı. Kütüphane kurulduktan sonra, çocukların yüzündeki sevinci görmek  her şeye bedel. Çalışmalar ve hazırlıklar sırasındaki tüm yorgunluğunuzu alıyor. Sadece gelip kütüphane kurup ayrılmadık. Onlarla vakit geçirdik sohbet ettik. Kısa bir süre de olsa iş stresinden uzak kalmak paha biçilemez.     TÜİK verilerine göre Kitap, Türk insanının ihtiyaç listesinde 235. Sırada, ayrıca kitap okuma oranı yüzde 4,5! Bu oranlar okumaktan ve kitaplardan ne kadar uzak olduğumuzun acı bir göstergesi. Eğer kitap okumaya ve kitaplarla dost olmaya küçük yaştan başlamazsak hayatımız boyunca bu alışkanlığı kazanmamız mümkün değil. Genç MÜSİAD olarak kitapları ve kütüphaneleri önemsiyor, bu tür çalışmaların artmasını ümit ediyoruz. Genç MÜSİAD Denizli şubemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kitapların ve kitap dostlarının yanında olmaya devam edecektir.” İfadelerini kullandı.   Ova-Göl İlkokulu Müdürü Ali Oflaz, öğrencilere benzeri olmayan bir mutluluk yaşattığı için Genç MÜSİAD Denizli üyelerine teşekkür etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokuluna kütüphane kurdu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokuluna kütüphane kurdu

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu üyeleri Antalya’nın Kaş ilçesi Ova ilkokulunu ziyaret ederek okul kütüphanesini kurdu, öğrencilerle vakit geçirdi.

 

Genç MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Çakır, “Ova-Göl ilkokulundan tarafımıza bu şekilde bir talep geldiğinde çok mutlu olduk. Bilgisayar ve kitapların alınması sürecinde MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerimizin desteği inanılmazdı. Kütüphane kurulduktan sonra, çocukların yüzündeki sevinci görmek  her şeye bedel. Çalışmalar ve hazırlıklar sırasındaki tüm yorgunluğunuzu alıyor. Sadece gelip kütüphane kurup ayrılmadık. Onlarla vakit geçirdik sohbet ettik. Kısa bir süre de olsa iş stresinden uzak kalmak paha biçilemez.

 

 

TÜİK verilerine göre Kitap, Türk insanının ihtiyaç listesinde 235. Sırada, ayrıca kitap okuma oranı yüzde 4,5! Bu oranlar okumaktan ve kitaplardan ne kadar uzak olduğumuzun acı bir göstergesi. Eğer kitap okumaya ve kitaplarla dost olmaya küçük yaştan başlamazsak hayatımız boyunca bu alışkanlığı kazanmamız mümkün değil. Genç MÜSİAD olarak kitapları ve kütüphaneleri önemsiyor, bu tür çalışmaların artmasını ümit ediyoruz. Genç MÜSİAD Denizli şubemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kitapların ve kitap dostlarının yanında olmaya devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

 

Ova-Göl İlkokulu Müdürü Ali Oflaz, öğrencilere benzeri olmayan bir mutluluk yaşattığı için Genç MÜSİAD Denizli üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.