Başkan Zolan Çameli'de incelemerde bulundu

DENİZLİ 29.09.2017 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Zolan Çameli'de incelemerde bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve yanındaki heyetle birlikte ziyaret ettiği Çameli’de, Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi. Başkan Cengiz Arslan, ziyarette Başkan Zolan’a el dokuması kilim hediye etti.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vk Mustafa Gökoğlan, Park Bahçeler Daire Başkanı Lale Gönüllü, Fen İşleri Daire Başkanı Nuriye Çevni, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bilal Arslan, Deski Genel Müdürü Mahmut Güngör Çameli'de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi.   Gezi öncesi Başkan Osman Zolan, Çameli Belediyesi'ni ziyaret ederek belediye personeli ile selamlaştı.  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe'deki yapılan yatırımlar için Zolan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Çameli'ye özgü Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından el emeği ile işlenen Kilim Hediye etti.       ÇAMELİ MODERN OTOGAR İNŞAATI GEZİLDİ   Başkan Arslan, Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 adet bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alacak. Tesis tamamlandığında Çameli İlçe Otobüs Terminali bölgeye hizmet veren modern bir tesis olacak.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir demek büyük hizmetler demek" diyerek, vermiş oldukları tüm sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Çameli’nde vatandaşların modern bir otobüs terminali istediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Biz de vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Çameli, modern bir tesise daha kavuşuyor” dedi.   HAYRİ DEV KÜLTÜR KOMPLEKSİ İNŞAATI İNCELENDİ   UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, Çamelili üç telli cura ustası Hayri Dev'in adını ölümsüzleştirecek tesisin Çameli Hayri Dev Kültür kompleksi inşaatlarını gezerek yerinde İnceleyen Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan Denizlimizin unutulmaz değerlerinden olan Hayri Dev’in adını taşıyan tesisimiz tamamlandığında kültürel faaliyetler anlamda bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Hayri Dev Kültür Merkezimiz, şimdiden Çameli’ye ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.   2.100 metrekare kapalı alana sahip Hayri Dev Kültür Merkezi projesinin içerisinde 200 kişilik konferans salonu, Hayri Dev Odası, 3 adet atölye, 1 müzik odası, kafeterya, 450 kişilik kapalı düğün salonu ve 350 kişilik açık düğün salonu yer alacak dedi.    

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve yanındaki heyetle birlikte ziyaret ettiği Çameli’de, Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi. Başkan Cengiz Arslan, ziyarette Başkan Zolan’a el dokuması kilim hediye etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vk Mustafa Gökoğlan, Park Bahçeler Daire Başkanı Lale Gönüllü, Fen İşleri Daire Başkanı Nuriye Çevni, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bilal Arslan, Deski Genel Müdürü Mahmut Güngör Çameli'de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi.

 

Gezi öncesi Başkan Osman Zolan, Çameli Belediyesi'ni ziyaret ederek belediye personeli ile selamlaştı.  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe'deki yapılan yatırımlar için Zolan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Çameli'ye özgü Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından el emeği ile işlenen Kilim Hediye etti.

 

 

 

ÇAMELİ MODERN OTOGAR İNŞAATI GEZİLDİ

 

Başkan Arslan, Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilecek olan Çameli İlçe Otobüs Terminali'nde 4 adet bilet satış ofisi, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alacak. Tesis tamamlandığında Çameli İlçe Otobüs Terminali bölgeye hizmet veren modern bir tesis olacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir demek büyük hizmetler demek" diyerek, vermiş oldukları tüm sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. Çameli’nde vatandaşların modern bir otobüs terminali istediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Biz de vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Çameli, modern bir tesise daha kavuşuyor” dedi.

 

HAYRİ DEV KÜLTÜR KOMPLEKSİ İNŞAATI İNCELENDİ

 

UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, Çamelili üç telli cura ustası Hayri Dev'in adını ölümsüzleştirecek tesisin Çameli Hayri Dev Kültür kompleksi inşaatlarını gezerek yerinde İnceleyen Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan Denizlimizin unutulmaz değerlerinden olan Hayri Dev’in adını taşıyan tesisimiz tamamlandığında kültürel faaliyetler anlamda bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Hayri Dev Kültür Merkezimiz, şimdiden Çameli’ye ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

2.100 metrekare kapalı alana sahip Hayri Dev Kültür Merkezi projesinin içerisinde 200 kişilik konferans salonu, Hayri Dev Odası, 3 adet atölye, 1 müzik odası, kafeterya, 450 kişilik kapalı düğün salonu ve 350 kişilik açık düğün salonu yer alacak dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.