Sancar; "Bizi birbirimize düşüremezler"

SİYASET 01.12.2017 - 15:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sancar; "Bizi birbirimize düşüremezler"

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Pamukkale İlçe Kongresi'nin iptal edilmesi ile ilgili il binasında basın açıklaması yaptı. Sancar; Kongrenin iptali ile ilgili bazı TV kanallarında itiraz eden üyelerin kendisine yakın olduğu iddialarına tanımıyorum diyerek sert tepki gösterdi.   Başkan Teoman Sancar, bazı TV kanallarında alt yazı olarak itiraz edenlerin 'Sancar'a yakınlığı ile biliniyor' söylemlerini kınadığını ve itiraz edenleri tanımadığını söyledi. Belki birkaç kez görüşmüş olsam bile bana yakınlık dereceleri ima edilirken neyi kastetmeye çalışmışlardır diyerek sert tepki gösterdi.   Teoman Sancar; 25 Kasım 2017 tarihinde coşku içinde geçirdiğimiz Pamukkale İlçe Kongremiz hakkında kamuoyunu bilgilendirmek bir gereklilik haline gelmiştir.   Pamukkale İlçe Kongremizin yapıldığı tarihten iki gün içinde Pamukkale İlçemizden bazı üyelerimiz İlçe Seçim Kuruluna Kongre ile ilgili itirazda bulunmuş ve İlçe Seçim Kurulu itirazları reddetmiştir. Ardından İl Seçim Kuruluna aynı itiraz tekrarlanmış ve sonucunda İl Seçim Kurulu itirazı kabul etmiş ve YSK’ya görüş sorma kararı almıştır. Bugün itibariyle Pamukkale İlçe Kongremizin geçerliliği yada iptali hakkında karar verecek makam Yüksek Seçim Kurulu’dur.   Kamuoyunda dün akşamdan bu yana üzülerek izlediğim haberler Cumhuriyet Halk Partisinin ne iç yüzü ne de gerçekleri yansıtmaktadır. Etik ve ahlak kuralları üzerine isnat ettiğiniz iftiranın ispatını gerektirir. Her aklınıza geleni her iddiada bulunanı bir Basın Mensubu olarak irdelemeden ve incelemeden gerçekliğini vicdan filtresinden geçirmeden TV ve Gazetelere yansıtmak ne derece doğrudur, bunu da tüm Denizli’mizin takdirlerine bırakıyorum. Ayrıca habercilikten öte, iftira ve itham içeren hale gelmiş olması bizleri derinden üzmüştür. AKP’nin süresiz iptal edilen Kongrelerini, Fetö'den yargılanan Rektörün AKP İl Başkanı ile ilgili ifadelerini, istifa eden Belediye Başkanlarını ,Meclis Salonlarından güvenlikle zor çıkarılan Meclis Üyelerini Denizli’de gündem yapmaya cesaret edemeyen kalemler Cumhuriyet Halk Partisinin aile sorunlarından medet beklemesinler.    Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiyi damarlarına kadar sindirmiş ve kendi içinde de heyecanını bazen uç noktalara götürebilen bir sinerjiye sahiptir. Bunları Cumhuriyet Halk Partisi içinde bir bölünme ayrılma gibi göstermeye çalışanlar abesle iştigalden öteye gidemezler. Hele Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanını İlçe Başkanı ile karşı karşıya getirmeye çalışanlar her zaman ve daima kendi iftira havuzlarında boğulurlar.   Bu vesileyle Pamukkale İlçe Kongremizin akibeti hakkında çıkacak karar ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisinin birlik ve beraberliğine asla gölge düşüremez asla ayrıklık yaratamaz. Şunu çok iyi biliyor ve inanıyoruz ki, 2019 Yerel ve Genel Seçimlerinin Denizli’de imzasını atacak olan Parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Kazanacak olan Sosyal Demokrasidir" dedi.                                                                                      

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Pamukkale İlçe Kongresi'nin iptal edilmesi ile ilgili il binasında basın açıklaması yaptı. Sancar; Kongrenin iptali ile ilgili bazı TV kanallarında itiraz eden üyelerin kendisine yakın olduğu iddialarına tanımıyorum diyerek sert tepki gösterdi.

 

Başkan Teoman Sancar, bazı TV kanallarında alt yazı olarak itiraz edenlerin 'Sancar'a yakınlığı ile biliniyor' söylemlerini kınadığını ve itiraz edenleri tanımadığını söyledi. Belki birkaç kez görüşmüş olsam bile bana yakınlık dereceleri ima edilirken neyi kastetmeye çalışmışlardır diyerek sert tepki gösterdi.

 

Teoman Sancar; 25 Kasım 2017 tarihinde coşku içinde geçirdiğimiz Pamukkale İlçe Kongremiz hakkında kamuoyunu bilgilendirmek bir gereklilik haline gelmiştir.

 

Pamukkale İlçe Kongremizin yapıldığı tarihten iki gün içinde Pamukkale İlçemizden bazı üyelerimiz İlçe Seçim Kuruluna Kongre ile ilgili itirazda bulunmuş ve İlçe Seçim Kurulu itirazları reddetmiştir. Ardından İl Seçim Kuruluna aynı itiraz tekrarlanmış ve sonucunda İl Seçim Kurulu itirazı kabul etmiş ve YSK’ya görüş sorma kararı almıştır. Bugün itibariyle Pamukkale İlçe Kongremizin geçerliliği yada iptali hakkında karar verecek makam Yüksek Seçim Kurulu’dur.

 

Kamuoyunda dün akşamdan bu yana üzülerek izlediğim haberler Cumhuriyet Halk Partisinin ne iç yüzü ne de gerçekleri yansıtmaktadır. Etik ve ahlak kuralları üzerine isnat ettiğiniz iftiranın ispatını gerektirir. Her aklınıza geleni her iddiada bulunanı bir Basın Mensubu olarak irdelemeden ve incelemeden gerçekliğini vicdan filtresinden geçirmeden TV ve Gazetelere yansıtmak ne derece doğrudur, bunu da tüm Denizli’mizin takdirlerine bırakıyorum. Ayrıca habercilikten öte, iftira ve itham içeren hale gelmiş olması bizleri derinden üzmüştür. AKP’nin süresiz iptal edilen Kongrelerini, Fetö'den yargılanan Rektörün AKP İl Başkanı ile ilgili ifadelerini, istifa eden Belediye Başkanlarını ,Meclis Salonlarından güvenlikle zor çıkarılan Meclis Üyelerini Denizli’de gündem yapmaya cesaret edemeyen kalemler Cumhuriyet Halk Partisinin aile sorunlarından medet beklemesinler. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi demokrasiyi damarlarına kadar sindirmiş ve kendi içinde de heyecanını bazen uç noktalara götürebilen bir sinerjiye sahiptir. Bunları Cumhuriyet Halk Partisi içinde bir bölünme ayrılma gibi göstermeye çalışanlar abesle iştigalden öteye gidemezler. Hele Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanını İlçe Başkanı ile karşı karşıya getirmeye çalışanlar her zaman ve daima kendi iftira havuzlarında boğulurlar.

 

Bu vesileyle Pamukkale İlçe Kongremizin akibeti hakkında çıkacak karar ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisinin birlik ve beraberliğine asla gölge düşüremez asla ayrıklık yaratamaz. Şunu çok iyi biliyor ve inanıyoruz ki, 2019 Yerel ve Genel Seçimlerinin Denizli’de imzasını atacak olan Parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Kazanacak olan Sosyal Demokrasidir" dedi.

                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.