Çameli'de Model Uçak Kursu Tamamlandı

DENİZLİ 22.12.2017 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Model Uçak Kursu Tamamlandı

Çameli Atatürk Ortaokulu öğrencileri Halk Eğitim Merkezince havacılık alanında düzenlenen Model Uçak-Başlangıç kursuna katıldı.   Matematik öğretmeni Ümit Kızılkaya'nın rehberliğini yaptığı çalışma Türk Hava Kurumu işbirliğiyle gerçekleştirildi.Çameli Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen uçuşta öğrenciler kendi el emekleri olan uçaklarını keyifle uçurdu.   Atatürk Ortaokulu Md Yrd Mustafa Ergenay: “Öğrencilerimiz için faydalı ve eğlenceli bir kurs oldu. İkinci dönemde ‘Tekamül’ ve ‘İleri Tekamül’ aşamalarında yeni kurslar ile istekli öğrencilerimizin modelcilik alanında hobilerini daha da ileri seviyeye taşımalarına destek olacağız” dedi.      

Çameli Atatürk Ortaokulu öğrencileri Halk Eğitim Merkezince havacılık alanında düzenlenen Model Uçak-Başlangıç kursuna katıldı.

 

Matematik öğretmeni Ümit Kızılkaya'nın rehberliğini yaptığı çalışma Türk Hava Kurumu işbirliğiyle gerçekleştirildi.Çameli Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen uçuşta öğrenciler kendi el emekleri olan uçaklarını keyifle uçurdu.

 

Atatürk Ortaokulu Md Yrd Mustafa Ergenay: “Öğrencilerimiz için faydalı ve eğlenceli bir kurs oldu. İkinci dönemde ‘Tekamül’ ve ‘İleri Tekamül’ aşamalarında yeni kurslar ile istekli öğrencilerimizin modelcilik alanında hobilerini daha da ileri seviyeye taşımalarına destek olacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.