3 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 8 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 11:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

3 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 8 gözaltı

Aksaray merkezli Denizli dahil 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. Denizli’de aranan şüpheli bulunamadı. Operasyon, sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan 13 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenledi.   11’i Aksaray’da, 2’si Kocaeli ve Denizli’de olmak üzere 13 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 8 şüpheli Aksaray’da yakalanarak gözaltına alınırken, diğer illerle birlikte 5 kişinin halen arandığı öğrenildi.   Yakalanan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Aksaray merkezli Denizli dahil 3 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. Denizli’de aranan şüpheli bulunamadı.


Operasyon, sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan 13 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenledi.

 

11’i Aksaray’da, 2’si Kocaeli ve Denizli’de olmak üzere 13 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 8 şüpheli Aksaray’da yakalanarak gözaltına alınırken, diğer illerle birlikte 5 kişinin halen arandığı öğrenildi.

 

Yakalanan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.