FETÖ’nün gaybubet evine operasyon

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ’nün gaybubet evine operasyon

Muğla’nın Menteşe ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Denizli’de araması bulunan bir kişi yakalandı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evlerine yönelik çalışmalar neticesinde Menteşe ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında araması olan şahıslar tespit edildi.    Ekipler T.K. ve İ.O.'yu Kötekli Mahallesi'nde çalıştıkları iş yerinde, T.K.’nın eşi A.K. ile Z.K. ve M.K. isimli kadınları da FETÖ terör örgütünün gaybubet evi olarak kullandığı evde gözaltına aldı.   İ.O’nun üzerindeki kimliğin kardeşine ait olduğu ve üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı, Denizli ilinde araması olduğu belirlendi. Operasyonda gözaltına alınan T.K.’nın Muğla Ağır Ceza Mahkemelerince aranan işçi yapılanmasından sorumlu yönetici, A.K. ve Z.K. isimli kadınların da yurtlardan sorumlu yönetici olduğu belirtildi.   Şüphelilerin TEM Şube Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilmeleri bekleniyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evlerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Denizli’de araması bulunan bir kişi yakalandı.


Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evlerine yönelik çalışmalar neticesinde Menteşe ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında araması olan şahıslar tespit edildi.

 

 Ekipler T.K. ve İ.O.'yu Kötekli Mahallesi'nde çalıştıkları iş yerinde, T.K.’nın eşi A.K. ile Z.K. ve M.K. isimli kadınları da FETÖ terör örgütünün gaybubet evi olarak kullandığı evde gözaltına aldı.

 

İ.O’nun üzerindeki kimliğin kardeşine ait olduğu ve üzerine kendi fotoğrafını yapıştırdığı, Denizli ilinde araması olduğu belirlendi. Operasyonda gözaltına alınan T.K.’nın Muğla Ağır Ceza Mahkemelerince aranan işçi yapılanmasından sorumlu yönetici, A.K. ve Z.K. isimli kadınların da yurtlardan sorumlu yönetici olduğu belirtildi.

 

Şüphelilerin TEM Şube Müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilmeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.