Kuru üzüm ve pekmezler Afrin'e gönderildi

DENİZLİ 27.03.2018 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kuru üzüm ve pekmezler Afrin'e gönderildi

Denizli'nin Çal İlçesi'nde vatandaşların evlerinden toplanan pekmez ve kuru üzümler, Kızılayı'a teslim edildi. Afrin için bir ton pekmez, 2 buçuk ton kuru üzüm toplandı.  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bölgeye Türk Kızılayı aracılığıyla kuru üzüm, pekmez, örme şapka teslim edildi. Çal İlçesinde belediye aracılığı ile vatandaşlardan toplanan bir ton pekmez, 2 buçuk ton kuru üzüm Kızılay Denizli Şubesi'ne teslim edildi. Çanakkale Savaşı'ndaki birlik ve beraberliği yaşadıklarını belirten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan " Birlik beraberliğimizin aynı Çanakkale savaşında olduğu gibi ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Halkımızın da desteği ile birlik ve beraberliğin yok olmadığını anlatmak istedik. Bunu da bu şekilde gözler önüne serdik. Buradan halkımıza askerlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.   

Denizli'nin Çal İlçesi'nde vatandaşların evlerinden toplanan pekmez ve kuru üzümler, Kızılayı'a teslim edildi. Afrin için bir ton pekmez, 2 buçuk ton kuru üzüm toplandı. 


Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bölgeye Türk Kızılayı aracılığıyla kuru üzüm, pekmez, örme şapka teslim edildi. Çal İlçesinde belediye aracılığı ile vatandaşlardan toplanan bir ton pekmez, 2 buçuk ton kuru üzüm Kızılay Denizli Şubesi'ne teslim edildi. Çanakkale Savaşı'ndaki birlik ve beraberliği yaşadıklarını belirten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan " Birlik beraberliğimizin aynı Çanakkale savaşında olduğu gibi ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Halkımızın da desteği ile birlik ve beraberliğin yok olmadığını anlatmak istedik. Bunu da bu şekilde gözler önüne serdik. Buradan halkımıza askerlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.