Paü Hastanesinde Çocuk Hematoloji Servisi’nde 7. Geleneksel Kermes

DENİZLİ 03.05.2018 - 15:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Paü Hastanesinde Çocuk Hematoloji Servisi’nde 7. Geleneksel Kermes

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve üniversite çalışanları tarafından kurulan Çocuk Hematoloji Derneği, Çocuk Hematoloji Servisi’nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına kermes düzenlendi.   Her yıl hastane bahçesinde düzenlenen kermesin bu sene 7.kez düzenlemesi adına çeşitli etkinlikler yapıldı. Canlı müzik, yiyecekler, palyaço gösterileri, tabak ve bardağa özel isimli hattat sanatı yazısı, ebruli sanatı, oyuncaklar, kıyafetler, çiçek tasarımları, el işlemeleri ve ahşap boyama sanatları gibi daha birçok etkinlik ve ürünlerin satışı gerçekleştirildi.     Hastane bahçesinde yapılan kermeste gıda, oyuncak ve çeşitli ürünlerin satışı gerçekleşti. Hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar kermese büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, başta lösemi hastalar olmak üzere sosyo ekonomik durumu düşük olan çocuk hastaların ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacak. Çocuk Hematoloji Derneği tarafından çocuk hastaların ilaç, giyecek, oyuncak, kitap gibi ihtiyaçlarının temini için kullanılacak, benzer faaliyetlerin tekrarlanacağı ifade edildi.  

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve üniversite çalışanları tarafından kurulan Çocuk Hematoloji Derneği, Çocuk Hematoloji Servisi’nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına kermes düzenlendi.

 

Her yıl hastane bahçesinde düzenlenen kermesin bu sene 7.kez düzenlemesi adına çeşitli etkinlikler yapıldı. Canlı müzik, yiyecekler, palyaço gösterileri, tabak ve bardağa özel isimli hattat sanatı yazısı, ebruli sanatı, oyuncaklar, kıyafetler, çiçek tasarımları, el işlemeleri ve ahşap boyama sanatları gibi daha birçok etkinlik ve ürünlerin satışı gerçekleştirildi.

 

 

Hastane bahçesinde yapılan kermeste gıda, oyuncak ve çeşitli ürünlerin satışı gerçekleşti. Hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar kermese büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, başta lösemi hastalar olmak üzere sosyo ekonomik durumu düşük olan çocuk hastaların ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacak. Çocuk Hematoloji Derneği tarafından çocuk hastaların ilaç, giyecek, oyuncak, kitap gibi ihtiyaçlarının temini için kullanılacak, benzer faaliyetlerin tekrarlanacağı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.