Özhan’dan Aday Adaylarına Övgü Geldi

DENİZLİ 11.05.2018 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özhan’dan Aday Adaylarına Övgü Geldi

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, saha çalışmalarına başlayan MHP Denizli Milletvekili Aday Adaylarına teşekkür ederek, “Sen-Ben kavgasının hiçbir zaman yaşanmadığı partimizdeki bu ahenk seçimlere de yansıyacaktır” dedi.     MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olarak meydanlara çıkan partililere övgü dolu sözlerle teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Özhan, “Milliyetçi Hareket Partililer, bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğun bilinci içinde alanda çalışmalarını sürdürmektedir.   Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde liste kaygısı gütmeden var güçleri ile kendilerinden ziyade partimizi temsil etmenin gayreti içindeler. Sen-Ben kavgasının hiçbir zaman yaşanmadığı partimizdeki bu ahenk seçimlere de yansıyacaktır. Seçmenimiz, ‘MHP’yi bitti’ gözü ile göstermeye çalışanlara en güzel yanıtı sandıkta verecektir. 24 Haziran tarihi, ülkemiz, milletimiz ve coğrafyamız açısından son derece önemlidir. Bizler de elimizden gayreti sarf ederek kazanılacak başarıya katkı sağlayacağız. MHP ve ülkücü camia, dün olduğu gibi bugün ve yarın da canıyla kanıyla malıyla devletin yanında olmaya devam edecektir” dedi  

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, saha çalışmalarına başlayan MHP Denizli Milletvekili Aday Adaylarına teşekkür ederek, “Sen-Ben kavgasının hiçbir zaman yaşanmadığı partimizdeki bu ahenk seçimlere de yansıyacaktır” dedi.

 

 

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olarak meydanlara çıkan partililere övgü dolu sözlerle teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Özhan, “Milliyetçi Hareket Partililer, bu süreçte üzerlerine düşen sorumluluğun bilinci içinde alanda çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde liste kaygısı gütmeden var güçleri ile kendilerinden ziyade partimizi temsil etmenin gayreti içindeler. Sen-Ben kavgasının hiçbir zaman yaşanmadığı partimizdeki bu ahenk seçimlere de yansıyacaktır. Seçmenimiz, ‘MHP’yi bitti’ gözü ile göstermeye çalışanlara en güzel yanıtı sandıkta verecektir. 24 Haziran tarihi, ülkemiz, milletimiz ve coğrafyamız açısından son derece önemlidir. Bizler de elimizden gayreti sarf ederek kazanılacak başarıya katkı sağlayacağız. MHP ve ülkücü camia, dün olduğu gibi bugün ve yarın da canıyla kanıyla malıyla devletin yanında olmaya devam edecektir” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.