Şehit aileleri Alanya'da buluştu!

DENİZLİ 03.10.2018 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şehit aileleri Alanya'da buluştu!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Alanya İlçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde Şehit Aileleri bir araya geldi.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte koordine ettiği, Denizli'deki ve Alanya'daki şehit ailelerini buluşturmak amacıyla Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen programa Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı.   Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli'nin ikametinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı yapılan duanın ardından son buldu, Duanın ardından konuşan Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Denizli ve Alanya’nın Şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak “Bugün burada bizleri buluşturanlar aguşunu açıp Hz. Peygamber’in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu Ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında her zaman hizmetinde olacağız bu etkinlikte bunun bir nişanesidir” diyerek duygularını dile getirdiler.   İki gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Denizli ve Alanya’lı Şehit Ailelerinin kaynaşması bir nebze olsun acılarının hafifletilmesi adına çeşitli geziler ve yemekler tertip edildi. Pazar akşamı düzenlenen yemeğin akabinde Sayın Mevlüt Demir’in Şehit Ailelerine hediyelerini sunması ve birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlikler son buldu.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Alanya İlçesinde gerçekleştirilen etkinliklerde Şehit Aileleri bir araya geldi.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte koordine ettiği, Denizli'deki ve Alanya'daki şehit ailelerini buluşturmak amacıyla Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen programa Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli'nin ikametinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif programı yapılan duanın ardından son buldu, Duanın ardından konuşan Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Denizli ve Alanya’nın Şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak “Bugün burada bizleri buluşturanlar aguşunu açıp Hz. Peygamber’in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu Ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında her zaman hizmetinde olacağız bu etkinlikte bunun bir nişanesidir” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

İki gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Denizli ve Alanya’lı Şehit Ailelerinin kaynaşması bir nebze olsun acılarının hafifletilmesi adına çeşitli geziler ve yemekler tertip edildi. Pazar akşamı düzenlenen yemeğin akabinde Sayın Mevlüt Demir’in Şehit Ailelerine hediyelerini sunması ve birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlikler son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.