Böyle sorumsuzluk olamaz

ASAYİŞ 14.10.2018 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Böyle sorumsuzluk olamaz

Denizli'de Merkezefendi İlçesi'nde bir mahallenin sokağında yanlış park edilen araçlar yüzünden virajı alamayan Tır, sabaha kadar kaldığı yerde bırakılmak zorunda kaldı. Araç sahiplerinin sorumsuzluklarını fotoğraflayan bir vatandaş, yanlış parkların sabah trafiğini de felç ettiğini yazdı.   Merkezefendi Üçler Ortaokulu Arkası Hilal Camii'nden aşağı doğru Ali Marım Caddesi'nde yol çalışmaları nedeniyle bu sokağın kullanıldığına dikkat çeken mahalle sakini facebook adresinde şunlarıa yer vermiş, "Burası Üçler Ortaokulu arkası Hilal Camii'nden aşagı doğru Ali Marım Caddesi Yol çalısması sebebi ile bu yol kullanılıyor. Mahallemiz sakinleri tam araç dönecek noktalara arabalarını park etmesinler.15 dakikadır bu Tır bekliyor. Hafta içi hem lise hem anaokul hem ortaokul olması sabah trafiğini de felç ediyor. Asayiş ve trafik ekipleri gelip gitti. Hiçbir şey yapamadılar. Araç sahibine ulaşılamadı. Ve böylece kaldı bu Tır... Sabah ola hayrola..." diye yazarak nazikçe tepkisini araç sahiplerinin sorumsuzluklarına gösteriyor.  

Denizli'de Merkezefendi İlçesi'nde bir mahallenin sokağında yanlış park edilen araçlar yüzünden virajı alamayan Tır, sabaha kadar kaldığı yerde bırakılmak zorunda kaldı. Araç sahiplerinin sorumsuzluklarını fotoğraflayan bir vatandaş, yanlış parkların sabah trafiğini de felç ettiğini yazdı.

 

Merkezefendi Üçler Ortaokulu Arkası Hilal Camii'nden aşağı doğru Ali Marım Caddesi'nde yol çalışmaları nedeniyle bu sokağın kullanıldığına dikkat çeken mahalle sakini facebook adresinde şunlarıa yer vermiş, "Burası Üçler Ortaokulu arkası Hilal Camii'nden aşagı doğru Ali Marım Caddesi Yol çalısması sebebi ile bu yol kullanılıyor. Mahallemiz sakinleri tam araç dönecek noktalara arabalarını park etmesinler.15 dakikadır bu Tır bekliyor. Hafta içi hem lise hem anaokul hem ortaokul olması sabah trafiğini de felç ediyor. Asayiş ve trafik ekipleri gelip gitti. Hiçbir şey yapamadılar. Araç sahibine ulaşılamadı. Ve böylece kaldı bu Tır... Sabah ola hayrola..." diye yazarak nazikçe tepkisini araç sahiplerinin sorumsuzluklarına gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.