Demir sopalı saldırganın tutuklanması için itirazda bulunuldu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Demir sopalı saldırganın tutuklanması için itirazda bulunuldu

İHA- Denizli’de dün 61 yaşındaki yaşlı adamı sokak ortasında özel olarak yaptırılmış demir sopa ile dakikalarca döven ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şahsın tutuklanması için Cumhuriyet Savcılığı harekete geçerek itirazda bulundu.    Geçtiğimiz Pazar günü Çal ilçesinde meydana gelen ve güvenlik kameralarının anbean görüntülediği kan donduran olayda, Hasan S., (43) isimli şahıs, Galip Kara (61) isimli yaşlı adamı köy meydanında adeta işkence yaparcasına dakikalarca demir sopa ile dövmüştü. Hasan S.’nin olayda kullandığı demir sopanın ucuna özellikle kaynak yaptırdığı ve çıkıntı nedeniyle Kara’nın vücudunda darbe aldığı yerlerde derin kesikler oluşmuştu. Olayda yaralanan ve hastanede fotoğrafları çekilen Kara’nın adeta işkence gördüğü gözlenirken, Bacak, kol ve ellerinin bazı yerlerinde derin yarıklar oluşan Kara’ya hastanede 20’den fazla dikiş atıldı.   Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Hasan S., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Cumhuriyet Savcılığı ve mağdur avukatları şahsın tutuklanması için bir süt mahkemeye itirazda bulundu. Hasan S.’nin olayı gerçekleştirdiği ve özel olarak yapıldığı belirlenen demir sopa bulunamazken ayrıca iddianame de o sopanın ‘silah’ olarak değerlendirildiği de öğrenildi.   İtirazın ardından üst mahkemeden hangi kararın çıkacağı ise şuanda belirsizliğini koruyor.

İHA- Denizli’de dün 61 yaşındaki yaşlı adamı sokak ortasında özel olarak yaptırılmış demir sopa ile dakikalarca döven ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şahsın tutuklanması için Cumhuriyet Savcılığı harekete geçerek itirazda bulundu. 

 

Geçtiğimiz Pazar günü Çal ilçesinde meydana gelen ve güvenlik kameralarının anbean görüntülediği kan donduran olayda, Hasan S., (43) isimli şahıs, Galip Kara (61) isimli yaşlı adamı köy meydanında adeta işkence yaparcasına dakikalarca demir sopa ile dövmüştü. Hasan S.’nin olayda kullandığı demir sopanın ucuna özellikle kaynak yaptırdığı ve çıkıntı nedeniyle Kara’nın vücudunda darbe aldığı yerlerde derin kesikler oluşmuştu. Olayda yaralanan ve hastanede fotoğrafları çekilen Kara’nın adeta işkence gördüğü gözlenirken, Bacak, kol ve ellerinin bazı yerlerinde derin yarıklar oluşan Kara’ya hastanede 20’den fazla dikiş atıldı.

 

Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Hasan S., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Cumhuriyet Savcılığı ve mağdur avukatları şahsın tutuklanması için bir süt mahkemeye itirazda bulundu. Hasan S.’nin olayı gerçekleştirdiği ve özel olarak yapıldığı belirlenen demir sopa bulunamazken ayrıca iddianame de o sopanın ‘silah’ olarak değerlendirildiği de öğrenildi.

 

İtirazın ardından üst mahkemeden hangi kararın çıkacağı ise şuanda belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.