Denizlispor'da bütçe belirlendi...

SPOR 28.12.2018 - 19:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da bütçe belirlendi...

Denizlispor'da bütçe belirlendi. Stoper, forvet ve  bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen kurmaylar 2 Milyon TL bütçe belirledi.   Her mevki için 4’er kişilik liste hazırlayan Horozlar, bu listeye göre çalışmalarını sürdürüyor. İnce eleyip sık dokuyan yeşil siyahlılar karavana atış yapmak istemiyor. İstedikleri hemen hemen her oyuncuya Adana Demirspor ve Gazişehir’in talip olduğu Denizlispor’da yönetim görüştüğü isimleri gizli tutuyor.   Operasyonu derinden yürüten yeşil siyahlıların en iyi isimleri takıma kazandırmak için çalıştığı kaydedildi. Teknik Direktör Yücel İldiz’in de yönetime transfer konusunda yardımcı olduğu ifade edildi.   Fiyat artırma politikasına giden rakiplerine karşı derinden çalışma yürüten yönetimin transferleri Antalya kampına yetiştirmesi zor görülürken, Denizli’deki ilk çalışmada yeni isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Denizlispor'da bütçe belirlendi. Stoper, forvet ve  bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen kurmaylar 2 Milyon TL bütçe belirledi.

 

Her mevki için 4’er kişilik liste hazırlayan Horozlar, bu listeye göre çalışmalarını sürdürüyor. İnce eleyip sık dokuyan yeşil siyahlılar karavana atış yapmak istemiyor. İstedikleri hemen hemen her oyuncuya Adana Demirspor ve Gazişehir’in talip olduğu Denizlispor’da yönetim görüştüğü isimleri gizli tutuyor.

 

Operasyonu derinden yürüten yeşil siyahlıların en iyi isimleri takıma kazandırmak için çalıştığı kaydedildi. Teknik Direktör Yücel İldiz’in de yönetime transfer konusunda yardımcı olduğu ifade edildi.

 

Fiyat artırma politikasına giden rakiplerine karşı derinden çalışma yürüten yönetimin transferleri Antalya kampına yetiştirmesi zor görülürken, Denizli’deki ilk çalışmada yeni isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.