Karakovaspor, Alparslanspor’u 2-0 yenmeyi başardı...

SPOR 14.01.2019 - 15:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karakovaspor, Alparslanspor’u 2-0 yenmeyi başardı...

1’inci Amatör Ligi A Grubu’nun sonucu merakla beklenen maçında grubun namağlup lideri Karakovaspor, Alparslanspor’u 2-0 yenmeyi başardı.   İlk devrenin bitimiyle bir çok oyuncusuyla yollarını ayıran ve kulüp başkanı değişikliğine giden Karakovaspor tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Sahaya alt yapıda oynayan birçok futbolcuyla çıkan Karakovaspor güzel oyunuyla taraftarlarından geçerli not aldılar.   Oyuna hızla başlayan Karakovaspor maçın başlarında net pozisyonları değerlendiremedi. Daha sonra oyunu dengeleyen Alparslanspor ataklarını sıklaştırdı fakat iki takımda gol bulmadı ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Karakovaspor 53’üncü dakikada Mehmet Avşar ile 1-0 öne geçti. İkinci gol 75’inci dakikada Cem Kurt’un attığı golle durumu 2-0 yaptı ve maç bu şekilde tamamlandı. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı. Alparslansporlu 3 futbolcu kırmızı kart gördü. Maç içinde 2 ve maç bittikten sonra bir futbolcuya kırmızı kart gösteren maçın orta hakemi Recep Baysal’a Alparslansporlu futbolcular ve taraftardan tepki vardı. Maç bitiminde soyunma odasına gidilirken Alparslansporlu futbolcular, teknik heyet ile maçın hakemi Recep Baysal’a büyük tepki gösterdiler. Araya güvenlik güçlerin girmesiyle kısa sürede olaylar yatıştırıldı

1’inci Amatör Ligi A Grubu’nun sonucu merakla beklenen maçında grubun namağlup lideri Karakovaspor, Alparslanspor’u 2-0 yenmeyi başardı.

 

İlk devrenin bitimiyle bir çok oyuncusuyla yollarını ayıran ve kulüp başkanı değişikliğine giden Karakovaspor tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Sahaya alt yapıda oynayan birçok futbolcuyla çıkan Karakovaspor güzel oyunuyla taraftarlarından geçerli not aldılar.

 

Oyuna hızla başlayan Karakovaspor maçın başlarında net pozisyonları değerlendiremedi. Daha sonra oyunu dengeleyen Alparslanspor ataklarını sıklaştırdı fakat iki takımda gol bulmadı ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Karakovaspor 53’üncü dakikada Mehmet Avşar ile 1-0 öne geçti. İkinci gol 75’inci dakikada Cem Kurt’un attığı golle durumu 2-0 yaptı ve maç bu şekilde tamamlandı. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı. Alparslansporlu 3 futbolcu kırmızı kart gördü. Maç içinde 2 ve maç bittikten sonra bir futbolcuya kırmızı kart gösteren maçın orta hakemi Recep Baysal’a Alparslansporlu futbolcular ve taraftardan tepki vardı. Maç bitiminde soyunma odasına gidilirken Alparslansporlu futbolcular, teknik heyet ile maçın hakemi Recep Baysal’a büyük tepki gösterdiler. Araya güvenlik güçlerin girmesiyle kısa sürede olaylar yatıştırıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.