Denizli'de kurumlara 500 kişi alınacak!

DENİZLİ 29.01.2019 - 15:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kurumlara 500 kişi alınacak!

Denizli’de İŞKUR, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 6 ay geçici olarak çalıştırılmak üzere 500 kişiyi işe alacak. Denizli İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılacak başvuru tarihi 1 Şubat’ta sona erecek.   Denizli’de 500 kişinin ücretleri ve sigortaları 6 ay boyunca devlet tarafından karşılanacak. Çalışanlara ayrıca asgari geçim indirimi de uygulanacak. Kurumlarda çalışmak isteyenler, öncelikle İŞKUR üzerinden açılan ilanlara başvuracak.   Bu sebeple adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış bulunmaları, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları gerekiyor. Ayrıca açık öğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibarıyla da herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları şartı aranacak.   Başvurular Nerede Yapılabilir? Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne şahsen giderek. www.iskur.gov.tr adresine girerek İŞKUR internet Şubesi kısmını tıklayıp alınacak şifreyle kayıt yaptırabilir. EK listede belirtilen ve her ilçede bulunan ‘Hizmet noktalarından’ Kayıt olabilirler. Yukarıda belirtilen yerlerden hangisinden başvurulursa muhakkak “Kayıt Belgesi” çıktısının yazılı olarak alınması gerekiyor.   İŞTE KURUM VE ALINACAK İŞÇİ SAYILARI  

Denizli’de İŞKUR, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 6 ay geçici olarak çalıştırılmak üzere 500 kişiyi işe alacak. Denizli İŞKUR İl Müdürlüğüne yapılacak başvuru tarihi 1 Şubat’ta sona erecek.

 

Denizli’de 500 kişinin ücretleri ve sigortaları 6 ay boyunca devlet tarafından karşılanacak. Çalışanlara ayrıca asgari geçim indirimi de uygulanacak. Kurumlarda çalışmak isteyenler, öncelikle İŞKUR üzerinden açılan ilanlara başvuracak.

 

Bu sebeple adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, 18 yaşını tamamlamış bulunmaları, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları gerekiyor. Ayrıca açık öğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibarıyla da herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları şartı aranacak.

 

Başvurular Nerede Yapılabilir?

  1. Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne şahsen giderek.
  2. www.iskur.gov.tr adresine girerek İŞKUR internet Şubesi kısmını tıklayıp alınacak şifreyle kayıt yaptırabilir.
  3. EK listede belirtilen ve her ilçede bulunan ‘Hizmet noktalarından’

Kayıt olabilirler. Yukarıda belirtilen yerlerden hangisinden başvurulursa muhakkak “Kayıt Belgesi” çıktısının yazılı olarak alınması gerekiyor.

 

İŞTE KURUM VE ALINACAK İŞÇİ SAYILARI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.