Denizli'de Yerel Seçimlerde Pamukkale İlçe Başkanı Kim Oldu ?

DENİZLİ 01.04.2019 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yerel Seçimlerde Pamukkale İlçe Başkanı Kim Oldu ?

Denizli Pamukkale’de 31 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda kullanılan oylar sonucu gelen verilerde Avni Örki seçimi kazandı. Sabah saatlerinde Anadolu Ajansı’nın verileri güncellemesi sonucu Ahmet Divarcı’nın önde gözükmesi kafaları karıştırdı.     Denizli Pamukkale İlçesinde 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Pazar sabahı 08.00’da sandık başına giderek oylarını kullandı.  Sandıkların açılması ile oy sayımı işlemi başladı. Alınan sonuçlarda Pamukkale Belediye Başkanlığı’nı Avni Örki’nin kazandığı görüldü. Ancak AA’nın gece verilerini sıfırlaması sonucu, sabah saatlerinde tekrar güncellemesi ile veri programını kullanan haber sitelerinde Ahmet Divarcı’nın önde gözükmesi kafaları karıştırdı. AA’nın sabah güncelleme yapmadan önceki verilerinde oy kullanılan sandıkların yüzde 99’unun açılması sonucu Avni Örki’nin kazandığı gözleniyor.   Yüksek Seçim Kurulu tarafından düzenlenen sonuç tutanağında ise Pamukkale Belediye Başkanlığı ‘nı AK Parti Adayı Avni Örki’nin kazandığı gözlemleniyor. Bu belge sosyal medyada bir çok kişi tarafından paylaşıldı. Dün 31 MART 2019 verileri:   Son AA verileri: (Tekrardan Yüklenen) yüzde 45 açılan sandık oranı   İşte O Belge;  

Denizli Pamukkale’de 31 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda kullanılan oylar sonucu gelen verilerde Avni Örki seçimi kazandı. Sabah saatlerinde Anadolu Ajansı’nın verileri güncellemesi sonucu Ahmet Divarcı’nın önde gözükmesi kafaları karıştırdı.

 

 

Denizli Pamukkale İlçesinde 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Pazar sabahı 08.00’da sandık başına giderek oylarını kullandı.  Sandıkların açılması ile oy sayımı işlemi başladı. Alınan sonuçlarda Pamukkale Belediye Başkanlığı’nı Avni Örki’nin kazandığı görüldü. Ancak AA’nın gece verilerini sıfırlaması sonucu, sabah saatlerinde tekrar güncellemesi ile veri programını kullanan haber sitelerinde Ahmet Divarcı’nın önde gözükmesi kafaları karıştırdı.

AA’nın sabah güncelleme yapmadan önceki verilerinde oy kullanılan sandıkların yüzde 99’unun açılması sonucu Avni Örki’nin kazandığı gözleniyor.

 

Yüksek Seçim Kurulu tarafından düzenlenen sonuç tutanağında ise Pamukkale Belediye Başkanlığı ‘nı AK Parti Adayı Avni Örki’nin kazandığı gözlemleniyor. Bu belge sosyal medyada bir çok kişi tarafından paylaşıldı.

Dün 31 MART 2019 verileri:

 

Son AA verileri: (Tekrardan Yüklenen) yüzde 45 açılan sandık oranı

 

İşte O Belge;

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.