Çameli'de Dolu Yağışı Etkili Oldu

DENİZLİ 16.04.2019 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de Dolu Yağışı Etkili Oldu

Denizli Çameli İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış yerini dolu yağışına bırakınca çevre beyaza büründü.   Çameli ilçesine bağlı dün Karabayır Mahallesi’nde, bugün de Kalınkoz Mahallesi'nde dolu yağışı etkili oldu. Alınan bilgiye göre, dün Çameli Tuzlabeli'nde başlayan sağanak yağış, ilerleyen saatlerde yerini dolu yağışına bıraktı. Özellikle dün Karabayır, Kurualan mevkinde ve bugün de Çameli Kalınkoz'da etkili olan dolu etrafı beyaza bürüdü.     Her iki Mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre, yağışla ilgili olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirterek, "Bölgemizde iki gündür yağış etkili oluyor ancak yağışlarla ilgili olumsuz bir durum söz konusu değil, Nisan yağmuru şifadır, berekettir." dediler.  

Denizli Çameli İlçesi’nde etkili olan sağanak yağış yerini dolu yağışına bırakınca çevre beyaza büründü.

 

Çameli ilçesine bağlı dün Karabayır Mahallesi’nde, bugün de Kalınkoz Mahallesi'nde dolu yağışı etkili oldu. Alınan bilgiye göre, dün Çameli Tuzlabeli'nde başlayan sağanak yağış, ilerleyen saatlerde yerini dolu yağışına bıraktı. Özellikle dün Karabayır, Kurualan mevkinde ve bugün de Çameli Kalınkoz'da etkili olan dolu etrafı beyaza bürüdü.

 

 

Her iki Mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre, yağışla ilgili olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirterek, "Bölgemizde iki gündür yağış etkili oluyor ancak yağışlarla ilgili olumsuz bir durum söz konusu değil, Nisan yağmuru şifadır, berekettir." dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.