Çalıştıkları fabrikanın yanış anını çaresiz gözlerle izlediler

DENİZLİ 27.04.2019 - 16:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çalıştıkları fabrikanın yanış anını çaresiz gözlerle izlediler

Denizli'de çalıştıkları fabrikalarının alevler içinde yandığını çaresiz ve yaşlı gözlerle izleyen işçiler ne yapacağını şaşırdı. 300 kişin çalıştığı tekstil fabrikasında çıkan yangında zarar görmeyen tekstil malzemelerini kurtarmaya çalıştı.   Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki tekstil fabrikasında bu sabaha karşı 03.30 sularında çıkan yangın yaklaşık 5 saat sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının hemen ardından iş yerine gelen çalışanlar ise fabrika deposunda bulunan tekstil malzemelerini yolun karşısında bulunan kapalı bir alana taşıdı. Çalışanlar yangını ve soğutma çalışmalarını ise yaşlı gözlerle izledi.      İşçiler ekmek kapılarının yangın sonucu küle dönmesi üzerine, yıllardır yanlarında çalıştıkları işletme sahiplerinin zararına mı yoksa işsiz kalmalarına mı üzülsünler bilemediler. Yüzlerce ailenin ekmek kapısının küle dönmesi çalışanları kara kara düşündürmeye başladı.   Çıkan yangında soğutma çalışmaları sürerken maddi hasarın tespit çalışmaları devam ediyor.          

Denizli'de çalıştıkları fabrikalarının alevler içinde yandığını çaresiz ve yaşlı gözlerle izleyen işçiler ne yapacağını şaşırdı. 300 kişin çalıştığı tekstil fabrikasında çıkan yangında zarar görmeyen tekstil malzemelerini kurtarmaya çalıştı.

 

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki tekstil fabrikasında bu sabaha karşı 03.30 sularında çıkan yangın yaklaşık 5 saat sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının hemen ardından iş yerine gelen çalışanlar ise fabrika deposunda bulunan tekstil malzemelerini yolun karşısında bulunan kapalı bir alana taşıdı. Çalışanlar yangını ve soğutma çalışmalarını ise yaşlı gözlerle izledi. 

 

 

İşçiler ekmek kapılarının yangın sonucu küle dönmesi üzerine, yıllardır yanlarında çalıştıkları işletme sahiplerinin zararına mı yoksa işsiz kalmalarına mı üzülsünler bilemediler. Yüzlerce ailenin ekmek kapısının küle dönmesi çalışanları kara kara düşündürmeye başladı.

 

Çıkan yangında soğutma çalışmaları sürerken maddi hasarın tespit çalışmaları devam ediyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.