Şehit Armağan Akman’ın naşı uğurlanacağı camiye getirildi

DENİZLİ 05.03.2020 - 13:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şehit Armağan Akman’ın naşı uğurlanacağı camiye getirildi

TSK’nın Suriye’de sürdürdüğü Bahar Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi baba ocağında alınan helallikten sonra naaşı kılınmak üzere Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi.   Şehit Armağan Akman’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Adli Tıp morgundan alınarak askeri cenaze aracıyla Aktepe Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Feryaların yükseldiği baba ocağında duanın ardından Şehit Akman için helallik alındı.   Şehit Armağan Akman’ın naşı öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazı için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi. Şehidin naşı cami alanında bulunanlar tarafından tekbirlerle karşılandı. Oğullarının cenaze namazı için cami alanına gelen baba Suat ve anne Gülseren Akman ayakta zor durduğu gözlendi.  

TSK’nın Suriye’de sürdürdüğü Bahar Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi baba ocağında alınan helallikten sonra naaşı kılınmak üzere Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi.

 

Şehit Armağan Akman’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Adli Tıp morgundan alınarak askeri cenaze aracıyla Aktepe Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Feryaların yükseldiği baba ocağında duanın ardından Şehit Akman için helallik alındı.

 

Şehit Armağan Akman’ın naşı öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazı için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’ne getirildi. Şehidin naşı cami alanında bulunanlar tarafından tekbirlerle karşılandı. Oğullarının cenaze namazı için cami alanına gelen baba Suat ve anne Gülseren Akman ayakta zor durduğu gözlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.