Merkezefendi Belediyesi'nin ekmek yerine gazete dağıtması tepki topladı

DENİZLİ 12.04.2020 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Merkezefendi Belediyesi'nin ekmek yerine gazete dağıtması tepki topladı

Denizli’de sokağa çıkma yasağının ilk gününde birçok ilçe belediyeleri vatandaşların ekmek ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber oldu. CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin ise sokağa çıkma yasağının ilk gününde Sözcü ve Korkusuz gazetelerini ücretsiz dağıtması tepkilere neden oldu.   Dün gelen tepkiler üzerine, bugün Başkan Şeniz Doğan öncülüğünde zabıta ekipleri, vatandaşlara ekmek ihtiyaçlarını karşılamak adına harekete geçti.     İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla iki günlük sokağa çıkma yasağının başladığı ilk gün, Merkezefendi Belediyesi’ne ait zabıta araçları ile taşınarak apartman ve sitelerin önüne okunması için topluca bırakılan Sözcü ve Korkusuz gazeteleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşların temel ihtiyaçları yerine Merkezefendi Belediyesi’nin gazete dağıtması sosyal medyada gündem oldu.        Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ile Türkiye’de amansızca yapılan mücadelenin yanında Avrupa ülkelerine dahi yardım gönderen Türkiye’de yerel yönetimlerde ihtiyaç sahiplerine belediyeler ve diğer kurumlarla hizmet vermeye devam ediyor.  Merkezefendi Belediyesi tarafından dün ücretsiz dağıtılan Korkusuz Gazetesi’nin Sürmanşeti “Maske Bilmecesi”şeklinde atılırken “Türkiye’nin yardım etmediği tek ülke Türkiye” manşeti dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan ve “ekmek dağıtacağı yerde gazete dağıtıyor” eleştirilerine hedef olan Merkezefendi Belediyesine yakın kaynaklar gazetelerin ücretsiz temin edildiği ve ücretsiz bir şekilde isteyen vatandaşlara dağıtıldığı ifade edildi.       TEPKİLER SONRASI BAŞKAN DOĞAN’DAN PAYLAŞIM Sosyal medyada vatandaşlar ve AK Partili yöneticiler tarafından gösterilen tepki ve basında yer alana haberler sonrası, Başkan Şeniz Doğan tarafından, “Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz sabah saatlerinden itibaren gün boyunca hemşehrilerimize ekmeklerini ulaştırdı” şeklinde sosyal medya hesabından ekmek dağıtıldığını görüntüleyen paylaşımda bulundu.     EKMEK DAĞITIMI İÇİN YOLLARA DÜŞTÜLER Bugün ise, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan öncülüğünde sabahın erken saatlerinde zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşlara ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için yollara koyuldu. Doğan, “Ekmeklerinizi evlerinize ulaştırmak için Merkezefendi Belediyemiz görevinin başında...” paylaşımı ile sosyal medya hesabından duyurdu. Daha sonra ekmek dağıtım işine, Başkarcı’dan başlayan Şeniz Doğan, “Başkarcı Mahellemizde ekmeklerini hemşehrilerimize ulaştıran ekibimizle birlikteyiz. Biz sizin için görevdeyiz, siz evinizde kalın” şeklinde ikinci paylaşımını yaptı.  

Denizli’de sokağa çıkma yasağının ilk gününde birçok ilçe belediyeleri vatandaşların ekmek ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber oldu. CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin ise sokağa çıkma yasağının ilk gününde Sözcü ve Korkusuz gazetelerini ücretsiz dağıtması tepkilere neden oldu.

 

Dün gelen tepkiler üzerine, bugün Başkan Şeniz Doğan öncülüğünde zabıta ekipleri, vatandaşlara ekmek ihtiyaçlarını karşılamak adına harekete geçti.

 

 

İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla iki günlük sokağa çıkma yasağının başladığı ilk gün, Merkezefendi Belediyesi’ne ait zabıta araçları ile taşınarak apartman ve sitelerin önüne okunması için topluca bırakılan Sözcü ve Korkusuz gazeteleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşların temel ihtiyaçları yerine Merkezefendi Belediyesi’nin gazete dağıtması sosyal medyada gündem oldu.

 

  

 

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını ile Türkiye’de amansızca yapılan mücadelenin yanında Avrupa ülkelerine dahi yardım gönderen Türkiye’de yerel yönetimlerde ihtiyaç sahiplerine belediyeler ve diğer kurumlarla hizmet vermeye devam ediyor.  Merkezefendi Belediyesi tarafından dün ücretsiz dağıtılan Korkusuz Gazetesi’nin Sürmanşeti “Maske Bilmecesi”şeklinde atılırken “Türkiye’nin yardım etmediği tek ülke Türkiye” manşeti dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan ve “ekmek dağıtacağı yerde gazete dağıtıyor” eleştirilerine hedef olan Merkezefendi Belediyesine yakın kaynaklar gazetelerin ücretsiz temin edildiği ve ücretsiz bir şekilde isteyen vatandaşlara dağıtıldığı ifade edildi.

 

 

 

TEPKİLER SONRASI BAŞKAN DOĞAN’DAN PAYLAŞIM

Sosyal medyada vatandaşlar ve AK Partili yöneticiler tarafından gösterilen tepki ve basında yer alana haberler sonrası, Başkan Şeniz Doğan tarafından, “Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz sabah saatlerinden itibaren gün boyunca hemşehrilerimize ekmeklerini ulaştırdı” şeklinde sosyal medya hesabından ekmek dağıtıldığını görüntüleyen paylaşımda bulundu.

 

 

EKMEK DAĞITIMI İÇİN YOLLARA DÜŞTÜLER

Bugün ise, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan öncülüğünde sabahın erken saatlerinde zabıta ekipleri ile birlikte vatandaşlara ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için yollara koyuldu. Doğan, “Ekmeklerinizi evlerinize ulaştırmak için Merkezefendi Belediyemiz görevinin başında...” paylaşımı ile sosyal medya hesabından duyurdu. Daha sonra ekmek dağıtım işine, Başkarcı’dan başlayan Şeniz Doğan, “Başkarcı Mahellemizde ekmeklerini hemşehrilerimize ulaştıran ekibimizle birlikteyiz. Biz sizin için görevdeyiz, siz evinizde kalın” şeklinde ikinci paylaşımını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.