PAÜ pusula sistemine siber saldırı

DENİZLİ 07.12.2020 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

PAÜ pusula sistemine siber saldırı

PAÜ Rektörlüğü pusulsa sistemine yapılan siber saldırı nedeniyle Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) sistemini geçici süre ile ile durdurduğunu duyurdu.   Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada Üniversite pusula sistemine yapılan siber saldırı nedeniyle EDS sistemini geçici süreliğine durdurulduğunu açıkladı.   Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Üniversitemiz pusula sistemine yapılan siber saldırılar yüzünden EDS sistemimiz geçici süreliğine durdurulmuştur. Sistemin en kısa sürede aktif hale gelmesi için gerekli çalışmalar yapılmakta olup, yaşanan saldırı ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.  

PAÜ Rektörlüğü pusulsa sistemine yapılan siber saldırı nedeniyle Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) sistemini geçici süre ile ile durdurduğunu duyurdu.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada Üniversite pusula sistemine yapılan siber saldırı nedeniyle EDS sistemini geçici süreliğine durdurulduğunu açıkladı.

 

Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; “Üniversitemiz pusula sistemine yapılan siber saldırılar yüzünden EDS sistemimiz geçici süreliğine durdurulmuştur. Sistemin en kısa sürede aktif hale gelmesi için gerekli çalışmalar yapılmakta olup, yaşanan saldırı ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.