Denizli’de dolu ve yağmur etkili oldu

DENİZLİ 30.01.2021 - 17:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de dolu ve yağmur etkili oldu

Denizli’de etkili on yağmur ve dolu yağışı bir çok ilçede derede taşma meydana geldi. Kent merkezinde yağmur ve rüzgar etkisini gösteriyor.   Denizli'nin Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yer yer yağan yağmur ve akşama doğru başlayan dolu yağışı ile Dalaman çayı ve Sarıkavak Çayı dereceleri doldu taştı. Dolu tanelerinin fındık büyüklüğünde olması seraları vurmasından endişe ediliyor. Yağış ve rüzgar kent merkezinde etkili olurken kıs süreli dolu yağışı da meydana geldi. İşte o taşan derelerden fotoğraflar şu şekilde.   Batı torosların başlangıcı olan Akdağ'daki karların da erimesi ile dereler çoğaldı.        

Denizli’de etkili on yağmur ve dolu yağışı bir çok ilçede derede taşma meydana geldi. Kent merkezinde yağmur ve rüzgar etkisini gösteriyor.

 

Denizli'nin Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yer yer yağan yağmur ve akşama doğru başlayan dolu yağışı ile Dalaman çayı ve Sarıkavak Çayı dereceleri doldu taştı. Dolu tanelerinin fındık büyüklüğünde olması seraları vurmasından endişe ediliyor. Yağış ve rüzgar kent merkezinde etkili olurken kıs süreli dolu yağışı da meydana geldi. İşte o taşan derelerden fotoğraflar şu şekilde.

 

Batı torosların başlangıcı olan Akdağ'daki karların da erimesi ile dereler çoğaldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.