Denizli’de FETÖ Operasyonu: 8 gözaltı 3 tutuklama

DENİZLİ 08.02.2021 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 8 gözaltı 3 tutuklama

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda 8 kişi yakalandı. Yakalanan 8 kişiden 3’ü tutuklandı.     Denizli emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ terör örgütünün mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten ve ankesörlü/büfe sabit hatlardan ardaşık olarak aranan e örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullandığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer taraftan FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, silahlı terör örgütüne üyle olmak suçundan Gaziantep ve Denizli Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yakalama emri bulunan 2 firariye yönelik operasyon düzenlendi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve Denizli Cumhuriyet başsavcılığınca 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarda 8 kişi yakalandı. Yakalanan 8 kişiden 3’ü tutuklandı.

 

 

Denizli emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ terör örgütünün mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten ve ankesörlü/büfe sabit hatlardan ardaşık olarak aranan e örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullandığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, silahlı terör örgütüne üyle olmak suçundan Gaziantep ve Denizli Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yakalama emri bulunan 2 firariye yönelik operasyon düzenlendi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve Denizli Cumhuriyet başsavcılığınca 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.