Yusuf Kaplan; “Papa’nın Irak’a gitmesi Türkiye’ye bir mesajdır”

GÜNDEM 11.03.2021 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Yusuf Kaplan; “Papa’nın Irak’a gitmesi Türkiye’ye bir mesajdır”

Tarihi Bakış program yapımcısı ve sunucusu Meryem Özdemir’in konuğu Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yusuf Kaplan oldu.   Pamukkale TV’de, Meryem Özdemir’in sunduğu ‘Meryem Özdemir İle Tarihi Bakış’ programına tele konferans yöntemi ile katılan Yenişafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Programda Anayasa, 28 Şubat süreci ve FETÖ yapılanmasını değerlendiren Kaplan, Özdemir’in Papa’nın Irak’a ilk kez gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna ilginç açıklamalarda bulundu.   Kaplan, “Papa’nın Irak’a ziyareti Türkiye’ye bir mesajdır.” Türkiye’yi zayıflatmak adına PKK’nın terör devlet kurmasının temellerini atmak için bulunduğunu ifade eden Kaplan’ın konuşmasının devamını videodan takip edebilirsiniz.  

Tarihi Bakış program yapımcısı ve sunucusu Meryem Özdemir’in konuğu Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yusuf Kaplan oldu.

 

Pamukkale TV’de, Meryem Özdemir’in sunduğu ‘Meryem Özdemir İle Tarihi Bakış’ programına tele konferans yöntemi ile katılan Yenişafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Programda Anayasa, 28 Şubat süreci ve FETÖ yapılanmasını değerlendiren Kaplan, Özdemir’in Papa’nın Irak’a ilk kez gitmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna ilginç açıklamalarda bulundu.

 

Kaplan, “Papa’nın Irak’a ziyareti Türkiye’ye bir mesajdır.” Türkiye’yi zayıflatmak adına PKK’nın terör devlet kurmasının temellerini atmak için bulunduğunu ifade eden Kaplan’ın konuşmasının devamını videodan takip edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.