Başkan Arslan, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.06.2021 - 09:33, Güncelleme: 26.06.2021 - 09:33
 

Başkan Arslan, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 35’inci Olağan Meclis Toplantısı Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde toplandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik katıldı.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Sağlıklı Kentler Birliği 35’inci Olağan Meclis toplantısında yeniden birlik başkanlığına seçildi. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile 75’e yakın Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanının katılımı ile yapıldı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 35’inci Olağan Meclis Toplantısına katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada; “ Denizli Büyükşehir Belediyemizi temsilen Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Fahri Şevik Sağlıklı Kentler Birliği 35.Meclis Toplantısı için Malatya Yeşilyurt’tayız. Yeni Dönem Birlik Başkanı olarak göreve devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı tebrik eder ev sahipliğinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a çok teşekkür ederiz. DAHA SAĞLIKLI VE GELİŞMİŞ BİR İLÇE İÇİN “Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde olarak aktif bir şekilde yer alıyoruz. Çameli hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projeler için yerinde proje çalışmalarını yerinde istişare ederek inceledik Toplantıda alınan kararların İlçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş İlçe sunma gayreti içinde olacağız” dedi.
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 35’inci Olağan Meclis Toplantısı Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde toplandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik katıldı.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan Sağlıklı Kentler Birliği 35’inci Olağan Meclis toplantısında yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile 75’e yakın Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanının katılımı ile yapıldı.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 35’inci Olağan Meclis Toplantısına katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada; “ Denizli Büyükşehir Belediyemizi temsilen Buldan Belediye Başkanımız Mustafa Fahri Şevik Sağlıklı Kentler Birliği 35.Meclis Toplantısı için Malatya Yeşilyurt’tayız. Yeni Dönem Birlik Başkanı olarak göreve devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı tebrik eder ev sahipliğinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a çok teşekkür ederiz.

DAHA SAĞLIKLI VE GELİŞMİŞ BİR İLÇE İÇİN

“Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde olarak aktif bir şekilde yer alıyoruz. Çameli hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projeler için yerinde proje çalışmalarını yerinde istişare ederek inceledik Toplantıda alınan kararların İlçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş İlçe sunma gayreti içinde olacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.