Bakırlıda korkunç kaza

ASAYİŞ 25.06.2016 - 17:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bakırlıda korkunç kaza

Denizli haber / denizli 20 haber / Bakırlıda korkunç kaza

Denizli İzmir asfaltında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı. Denizli Bakırlı kavşağında bir kamyonetin arkadan çarptığı minibüsün karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 20 YY 803 Plalı kamyonet ve yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada karşıdan karşıya geçen bir yaya iki aracın arasında kalarak can verirken, kamyonette bulunan bir kişi ağır yaralandı. Kazaya önce çevredekiler müdahale etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya ilk müdehalenin ardından yaralıı Ambulansla hastaneye kaldırdı.  Kazada hayatını kaybeden kişi PAÜ hastane morguna kaldırıldı. Kaza sonucu trafik uzun süre aksadı. Her iki araçtaysa büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  
Denizli haber / denizli 20 haber / Bakırlıda korkunç kaza

Denizli İzmir asfaltında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı.

Denizli Bakırlı kavşağında bir kamyonetin arkadan çarptığı minibüsün karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 20 YY 803 Plalı kamyonet ve yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada karşıdan karşıya geçen bir yaya iki aracın arasında kalarak can verirken, kamyonette bulunan bir kişi ağır yaralandı. Kazaya önce çevredekiler müdahale etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıya ilk müdehalenin ardından yaralıı Ambulansla hastaneye kaldırdı.  Kazada hayatını kaybeden kişi PAÜ hastane morguna kaldırıldı. Kaza sonucu trafik uzun süre aksadı. Her iki araçtaysa büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.