Kablo Hırsızı 2 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ 20.07.2016 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Kablo Hırsızı 2 Kişi Yakalandı

denizli haber / denizli 20 haber / Kablo Hırsızı 2 Kişi Yakalandı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde çalıştıkları inşaat’tan çaldıkları bakır kablolarla birlikte yakalandılar. Yakalanan 2 kişi Emniyet birimleri tarafından gözaltına alındı.  Denizli Bağbaşı ve Zeytinköy’de özel bir inşaat fimasına ait inşaata girerek, daireler içerisine çekilen bakır kablolar ve top halinde bulunan kabloları bebek arabası ve çuvallara koyarak çaldılar. Bu sabah saat 04.00 sularında, inşaatın çelik kapılarını yapan taşeron firmanın elemanları olarak çalışan ve zaman zaman yardıma gelen H. Y ve R. G inşaatta bulunan bakır kabloları çaldıktan kısa süre sonra yakayı eleverdiler.  İnşaat alanından çaldıkları kablolarla kaçarken Asayiş şube ekipleri tarafından fark edilen H.Y ve R.G gözaltına alınarak karakola götürüldü. İki zanlı İşlemleri yapıldıktan sonra mahkemeye sevk edildi. İnşaat firma yetkilisi Hamdi Köle, “ Bu insanlık mıdır? Ekmek ver sonra gelsin oysunlar gözünü. Allah’tan bulsunlar cezalarını. Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. 2 gün öncede Karamanda bulunan inşaatımıza girip yine çalmışlardı. İnşallah Emniyet mensuplarımız onarlıda bulacaktır” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Kablo Hırsızı 2 Kişi Yakalandı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde çalıştıkları inşaat’tan çaldıkları bakır kablolarla birlikte yakalandılar. Yakalanan 2 kişi Emniyet birimleri tarafından gözaltına alındı.

 Denizli Bağbaşı ve Zeytinköy’de özel bir inşaat fimasına ait inşaata girerek, daireler içerisine çekilen bakır kablolar ve top halinde bulunan kabloları bebek arabası ve çuvallara koyarak çaldılar.

Bu sabah saat 04.00 sularında, inşaatın çelik kapılarını yapan taşeron firmanın elemanları olarak çalışan ve zaman zaman yardıma gelen H. Y ve R. G inşaatta bulunan bakır kabloları çaldıktan kısa süre sonra yakayı eleverdiler.  İnşaat alanından çaldıkları kablolarla kaçarken Asayiş şube ekipleri tarafından fark edilen H.Y ve R.G gözaltına alınarak karakola götürüldü. İki zanlı İşlemleri yapıldıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

İnşaat firma yetkilisi Hamdi Köle, “ Bu insanlık mıdır? Ekmek ver sonra gelsin oysunlar gözünü. Allah’tan bulsunlar cezalarını. Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. 2 gün öncede Karamanda bulunan inşaatımıza girip yine çalmışlardı. İnşallah Emniyet mensuplarımız onarlıda bulacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.