Denizli'de İntihar

ASAYİŞ 22.07.2016 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de İntihar

Denizli'de İntihar / denizli haber / dneizli 20 haber /

Denizli Bekilli İlçesi’nde dün yaşanan intihar olayında ateşli silahla yaralanan Mehmet Öztürk (40 ) hayatını kaybetti. Bekilli İlçesi Köselli Mahalesi’nde meydana gelen olayda, çobanlık yapan Mehmet Öztürk (40) sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı intihar etti. Edinilen bilgiye göre, aslen Uşak Eşmeli olan ve Bekilli’de ikamet eden Mehmet Öztürk,  av tüfeği ile kendisini sol omzundan vurarak yaralandı. Olayı görenler hemen salık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Denizli'de İntihar / denizli haber / dneizli 20 haber /

Denizli Bekilli İlçesi’nde dün yaşanan intihar olayında ateşli silahla yaralanan Mehmet Öztürk (40 ) hayatını kaybetti.

Bekilli İlçesi Köselli Mahalesi’nde meydana gelen olayda, çobanlık yapan Mehmet Öztürk (40) sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, aslen Uşak Eşmeli olan ve Bekilli’de ikamet eden Mehmet Öztürk,  av tüfeği ile kendisini sol omzundan vurarak yaralandı. Olayı görenler hemen salık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.