Traktör İle Motorsiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

ASAYİŞ 27.07.2016 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Traktör İle Motorsiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Traktör İle Motorsiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Foto: Arşiv Denizli Çameli ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesinde, traktörle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Mustafa Çaltuş'un (74) kullandığı traktör ile Ümmet Akhan'ın (18) kullandığı motosiklet köy içerisinde çarpıştı.   Mustafa Çaltuş, kaza anında Akhan’a çarpmamak için direksiyonu kırmasına rağmen kaza gerçekleşti. Akhan'ın, bacağı traktör ile motosiklet arasında kalmasıyla yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Traktör sürücüsü Mustafa Çaltuş'un sağlık durumunun iyi, Motosiklet sürücüsü Ümmet Akhan'ın ise ayağının kırıldığı öğrenildi.  Kaynak: Çameli Gazetesi
denizli haber / denizli 20 haber / Traktör İle Motorsiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Foto: Arşiv

Denizli Çameli ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesinde, traktörle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Çaltuş'un (74) kullandığı traktör ile Ümmet Akhan'ın (18) kullandığı motosiklet köy içerisinde çarpıştı.

 

Mustafa Çaltuş, kaza anında Akhan’a çarpmamak için direksiyonu kırmasına rağmen kaza gerçekleşti. Akhan'ın, bacağı traktör ile motosiklet arasında kalmasıyla yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Traktör sürücüsü Mustafa Çaltuş'un sağlık durumunun iyi, Motosiklet sürücüsü Ümmet Akhan'ın ise ayağının kırıldığı öğrenildi. 

Kaynak: Çameli Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.