Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.02.2024 - 20:51, Güncelleme: 25.02.2024 - 21:26
 

Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu

Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland ve Almanya vatandaşları için ihtida merasimi düzenlendi. Miss Jidapha Parasee ve Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Müslüman olmak istediğini belirterek Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland vatandaşı Miss Jidapha Parasee için ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Müftü Pamuk'un bilgilendirmesinin akabinde Miss Jidapha Parasee, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müftü Pamuklu, merasim sonunda Miss Jidapha Parasee'ye İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye etti. Müslüman olmak istediğini belirterek Çivril İlçe Müftülüğüne müracaat eden Almanya vatandaşı Jörg Stafen için de Denizli Çivril Müftülüğünde ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi'de İslam dini hakkında bilgiler alan Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. İslamiyet dinini seçerek "Yavuz" ismini alan Jörg Stafen'e, Müftü Muhammet Çörekçi tarafından İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye edildi
Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland ve Almanya vatandaşları için ihtida merasimi düzenlendi. Miss Jidapha Parasee ve Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Müslüman olmak istediğini belirterek Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland vatandaşı Miss Jidapha Parasee için ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Müftü Pamuk'un bilgilendirmesinin akabinde Miss Jidapha Parasee, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müftü Pamuklu, merasim sonunda Miss Jidapha Parasee'ye İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye etti.

Müslüman olmak istediğini belirterek Çivril İlçe Müftülüğüne müracaat eden Almanya vatandaşı Jörg Stafen için de Denizli Çivril Müftülüğünde ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi'de İslam dini hakkında bilgiler alan Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. İslamiyet dinini seçerek "Yavuz" ismini alan Jörg Stafen'e, Müftü Muhammet Çörekçi tarafından İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye edildi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.