Alata Görevinden Alındı

DENİZLİ 16.08.2016 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alata Görevinden Alındı

denizli 20 haber / denizli haber / GEKA'DA OPERASYON

Güney Ege Kalkınma Ofisi (GEKA) Genel Sekreteri olarak Denizli’de göreve başlayan Süleyman Alata’nın, dün görevden alındığı belirtildi.     Süleyman Alata, GEKA Genel Sekreterliği görevinden önce Kalkınma Bakanlığı Araştırma, Geliştirme ve Girişimcilik Daire Başkanı olarak göre yaptı. Alata, 2013 yılında Denizli’ye gelerek GEKA Genel Sekreteri olarak göreve başladı. Edinilen bilgiye göre Alata, Kalkınma Bakanlığı’ndaki eski görevine yeniden dönmek üzere GEKA’daki Genel Sekreterlik görevini Ajans Kanunu'na göre kendi isteğiyle bıraktığı atamasının ise önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.
denizli 20 haber / denizli haber / GEKA'DA OPERASYON

Güney Ege Kalkınma Ofisi (GEKA) Genel Sekreteri olarak Denizli’de göreve başlayan Süleyman Alata’nın, dün görevden alındığı belirtildi.
 

 

Süleyman Alata, GEKA Genel Sekreterliği görevinden önce Kalkınma Bakanlığı Araştırma, Geliştirme ve Girişimcilik Daire Başkanı olarak göre yaptı. Alata, 2013 yılında Denizli’ye gelerek GEKA Genel Sekreteri olarak göreve başladı. Edinilen bilgiye göre Alata, Kalkınma Bakanlığı’ndaki eski görevine yeniden dönmek üzere GEKA’daki Genel Sekreterlik görevini Ajans Kanunu'na göre kendi isteğiyle bıraktığı atamasının ise önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.