Vicdansızlar Çarpıp Kaçtılar

ASAYİŞ 21.08.2016 - 00:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vicdansızlar Çarpıp Kaçtılar

denizli haber / denizli 20 haber /Vicdansızlar Çarpıp Kaçtılar

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen olayda 9 yaşındaki çocuğa çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.                            Merkezefendi İlçesi Kiremitçi mahallesinde yaşanan bu olay Cuma günü saat 18.30 sularında meydana geldi.                          Aygen Çeliköz (9)  bisikletiyle Çelebi İlköğretim Okulu civarlarında dolaşırken arkadan çarpan vicdansız sürücü onu o şekil bırakıp kaçtı.     Olayı duyan baba  İbrahim Çeliköz oğlu Aygeni hemen Denizli Devlet Hastanesine götürdü. Olayda yüzü kanlar içinde kalan küçük Aygen'in kolunda ve bacaklarında yaralanmalar meydana geldi. Çarparak kaçan sürücünün plakası alınamazken polis Olayla ilgili soruşturma başlattı                  Baba İbrahim Çeliköz, "Oğlumu bu hale getirip sonra yardım etmeden kaçan vicdansızları ve olayı görenlerin insaniyetlik namına polise bildirmelerini istiyorum. Bu bir vicdansızlıktır, insan olan bir çocuğu o şekilde bırakıp kaçamaz. Bu caninin bulunmasını adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber /Vicdansızlar Çarpıp Kaçtılar

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde meydana gelen olayda 9 yaşındaki çocuğa çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.                         

 

Merkezefendi İlçesi Kiremitçi mahallesinde yaşanan bu olay Cuma günü saat 18.30 sularında meydana geldi.                         
Aygen Çeliköz (9)  bisikletiyle Çelebi İlköğretim Okulu civarlarında dolaşırken arkadan çarpan vicdansız sürücü onu o şekil bırakıp kaçtı.  

 

Olayı duyan baba  İbrahim Çeliköz oğlu Aygeni hemen Denizli Devlet Hastanesine götürdü. Olayda yüzü kanlar içinde kalan küçük Aygen'in kolunda ve bacaklarında yaralanmalar meydana geldi. Çarparak kaçan sürücünün plakası alınamazken polis Olayla ilgili soruşturma başlattı              

 

 Baba İbrahim Çeliköz, "Oğlumu bu hale getirip sonra yardım etmeden kaçan vicdansızları ve olayı görenlerin insaniyetlik namına polise bildirmelerini istiyorum. Bu bir vicdansızlıktır, insan olan bir çocuğu o şekilde bırakıp kaçamaz. Bu caninin bulunmasını adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.