Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü

DENİZLİ 24.08.2016 - 18:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü

Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği roketatar ve silahlı saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 4'ten 5'e yükseldi.  Şehitlerin arasında Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’de yer alıyor.   Saldırıda yaralanan 7 askerin tedavisi ise Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürüyor.   ŞEHİT SAYISI 4'TEN 5'E YÜKSELDİ Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıda yaralanan 8 askerden biri doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.   ŞEHİT ASKERLERDEN 1’İ DENİZLİ’DEN Şehit olan askerlerden biri aslen Çal Nüfusuna kayıtlı olduğu ve Denizli-Korucuk’ta ikamet eden 23 yaşındaki Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in olduğu öğrenildi. Şehit Bilgiç'in 1 ay sonra düğün yapacağı öğrenildi. Askere gittiği ve askerliği bittikten sonra askerde kalarak Uzman Çavuş olduğu belirtildi. Diyarbakır’da ilk görev yeri olduğu öğrenildi. Denizli'deki baba ocağına acı haber ulaştı.   OPERASYON BAŞLATILDI Bölgeye takviye askerler sevk edilerek, saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü

Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği roketatar ve silahlı saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 4'ten 5'e yükseldi.  Şehitlerin arasında Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’de yer alıyor.

 

Saldırıda yaralanan 7 askerin tedavisi ise Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürüyor.

 

ŞEHİT SAYISI 4'TEN 5'E YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıda yaralanan 8 askerden biri doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

 

ŞEHİT ASKERLERDEN 1’İ DENİZLİ’DEN

Şehit olan askerlerden biri aslen Çal Nüfusuna kayıtlı olduğu ve Denizli-Korucuk’ta ikamet eden 23 yaşındaki Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in olduğu öğrenildi. Şehit Bilgiç'in 1 ay sonra düğün yapacağı öğrenildi. Askere gittiği ve askerliği bittikten sonra askerde kalarak Uzman Çavuş olduğu belirtildi. Diyarbakır’da ilk görev yeri olduğu öğrenildi. Denizli'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

 

OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgeye takviye askerler sevk edilerek, saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.