ALPEREN ÇITAYI 2.18'E ÇIKARDI

SPOR 26.08.2016 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ALPEREN ÇITAYI 2.18'E ÇIKARDI

Türk Atletizminin gözbebeği Denizlili Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, Gençler Türkiye Şampiyonasında kendisinin en iyi derecesini 2.18 ile geliştirerek Türkiye Şampiyonu oldu.   Ankara Naili Moran Atletizm Pisti’nde yapılan Turkcell Gençler Ligi final kademesi müsabakaları 24 Ağustos Çarşamba günü yağışlı bir havada gerçekleşti. Fenerbahçe formasıyla yarışan Denizlili Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, favori çıktığı yarışta en iyi derecesini geliştirmeyi başardı.   ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI Denizli’nin Türk Sporna kazandırdığı en önemli yeteneklerden biri olan Acet, kendisine yıldızlar Türkiye rekorunu getiren 2.16m atlayıştan bu yana yaşadığı sakatlıklarında etkisiyle bir türlü üstüne çıkamamıştı. Tecrübeli Antrenör Cavit Ceylan’la birlikte hemen hemen dünyanın her coğrafyasında yarışmalara katılan Acet, sonunda kendinden beklenen patlamayı Ankara’da yaptı. Gençler Türkiye Şampiyonasında 2.18 m engeli başarıyla atlayan Acet, kendisine ait çıtayı yükseltmiş oldu.   ACET, KENDİSİNE İNANANLARA TEŞEKKÜR ETTİ   Denizlili Milli Atlet Alperen Acet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisi için başarmanın sadece çalışmak değil aynı zamanda inanmak ve güvenmek olduğunu gösteren başta antrenör Cavit Ceylan olmak üzere destekleyen ve inanan herkese teşekkür etti.   İBANOĞLU “ALPEREN DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR” Son 3 yıldır ulusal ve uluslararası alanda başarıdan başarıya koşan Milli Atlet Alperen Acet’i ilk kutlayan isimlerden biri Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu oldu. Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini artırdığını belirten İbanoğlu, Alperen için daha büyük başarıların çokta uzakta olmadığını söyledi.  

Türk Atletizminin gözbebeği Denizlili Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, Gençler Türkiye Şampiyonasında kendisinin en iyi derecesini 2.18 ile geliştirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Ankara Naili Moran Atletizm Pisti’nde yapılan Turkcell Gençler Ligi final kademesi müsabakaları 24 Ağustos Çarşamba günü yağışlı bir havada gerçekleşti. Fenerbahçe formasıyla yarışan Denizlili Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, favori çıktığı yarışta en iyi derecesini geliştirmeyi başardı.

 

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Denizli’nin Türk Sporna kazandırdığı en önemli yeteneklerden biri olan Acet, kendisine yıldızlar Türkiye rekorunu getiren 2.16m atlayıştan bu yana yaşadığı sakatlıklarında etkisiyle bir türlü üstüne çıkamamıştı. Tecrübeli Antrenör Cavit Ceylan’la birlikte hemen hemen dünyanın her coğrafyasında yarışmalara katılan Acet, sonunda kendinden beklenen patlamayı Ankara’da yaptı.

Gençler Türkiye Şampiyonasında 2.18 m engeli başarıyla atlayan Acet, kendisine ait çıtayı yükseltmiş oldu.

 

ACET, KENDİSİNE İNANANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Denizlili Milli Atlet Alperen Acet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisi için başarmanın sadece çalışmak değil aynı zamanda inanmak ve güvenmek olduğunu gösteren başta antrenör Cavit Ceylan olmak üzere destekleyen ve inanan herkese teşekkür etti.

 

İBANOĞLU “ALPEREN DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKTIR”

Son 3 yıldır ulusal ve uluslararası alanda başarıdan başarıya koşan Milli Atlet Alperen Acet’i ilk kutlayan isimlerden biri Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu oldu. Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini artırdığını belirten İbanoğlu, Alperen için daha büyük başarıların çokta uzakta olmadığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.