Çal'da Kaza: 1 kişi yaralı

ASAYİŞ 03.09.2016 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çal'da Kaza: 1 kişi yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Çal'da Kaza: 1 kişi yaralı

Deniz Çal İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Çal İlçesi Alfaklar Mahallesi’nde meydana gelen kazada dikkatsizlik sonucu kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü yoldan çıkarak tarlalık alana girdi. Yaşanılan kazada otomobil içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verildi.   Olay yerine gelen Çal itfaiye şube ekipleri, araçta sıkışan yaralıyı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza yerinde yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Çal'da Kaza: 1 kişi yaralı

Deniz Çal İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çal İlçesi Alfaklar Mahallesi’nde meydana gelen kazada dikkatsizlik sonucu kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü yoldan çıkarak tarlalık alana girdi. Yaşanılan kazada otomobil içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verildi.

 

Olay yerine gelen Çal itfaiye şube ekipleri, araçta sıkışan yaralıyı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza yerinde yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulansla hastaneye götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.