Tarık Akan akciğer kanserine yenildi

YAŞAM 16.09.2016 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tarık Akan akciğer kanserine yenildi

denizli haber / denizli 20 haber / Tarık Akan akciğer kanserine yenildi

Tarık Akan bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Yeşilçam'ın cici çocuğu Tarık Akan, ölüm nedeni de akciğer kanserinden oldu. Akciğer kanseri tedavisi Tarık Akan'ı hayata bağlayamadı. Tarık Akan bugün yaşamını yitirdi. Akan'ın tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayınlandı. 66 yaşındaki Akan bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.
denizli haber / denizli 20 haber / Tarık Akan akciğer kanserine yenildi

Tarık Akan bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Yeşilçam'ın cici çocuğu Tarık Akan, ölüm nedeni de akciğer kanserinden oldu.

Akciğer kanseri tedavisi Tarık Akan'ı hayata bağlayamadı. Tarık Akan bugün yaşamını yitirdi. Akan'ın tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede hayata gözlerini yumduğu belirtildi. Sosyal medyada binlerce taziye mesajı yayınlandı. 66 yaşındaki Akan bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.