Arama çalışmalarını gönüllü ekip sürdürecek

DENİZLİ 16.09.2016 - 17:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Arama çalışmalarını gönüllü ekip sürdürecek

denizli haber / denizli 20 haber / Arama çalışmalarını gönüllü ekip sürdürecek

Denizli Çameli İlçesi’nde 9 gün önce evden çıkarak bir daha dönmeyen yaşlı adam hala bulunamadı. Mahalleli gönüllü bir ekip kurarak aramalara yarın devam edecek.   Edinilen bilgiye göre, Akpınar Mahallesi'nde damadının yanında yaşayan 82 yaşındaki İsmail Sönmez, 7 Eylül Çarşamba günü öğle saatlerinde evden ayrılmış bir daha haber alınamamıştı. Yaşlı adamdan haber alamayan yakınları güvenlik güçlerine haber verdi. Aramaya jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri katıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen İsmail Sönmez’e ulaşılamadı. Arama çalışmalarına son veren ekiplerin yerine, kayıp şahsın damadı İsmail Sönmez, mahallede gönüllü bir ekip kurarak çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Gönüllü kurulacak ekibin yarın arama çalışmalarına başlanması bekleniyor.    
denizli haber / denizli 20 haber / Arama çalışmalarını gönüllü ekip sürdürecek

Denizli Çameli İlçesi’nde 9 gün önce evden çıkarak bir daha dönmeyen yaşlı adam hala bulunamadı. Mahalleli gönüllü bir ekip kurarak aramalara yarın devam edecek.

 

Edinilen bilgiye göre, Akpınar Mahallesi'nde damadının yanında yaşayan 82 yaşındaki İsmail Sönmez, 7 Eylül Çarşamba günü öğle saatlerinde evden ayrılmış bir daha haber alınamamıştı.


Yaşlı adamdan haber alamayan yakınları güvenlik güçlerine haber verdi. Aramaya jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri katıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen İsmail Sönmez’e ulaşılamadı.

Arama çalışmalarına son veren ekiplerin yerine, kayıp şahsın damadı İsmail Sönmez, mahallede gönüllü bir ekip kurarak çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Gönüllü kurulacak ekibin yarın arama çalışmalarına başlanması bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.