Buldan'da Toprak Kayması

DENİZLİ 21.09.2016 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da Toprak Kayması

denizli haber / denizli 20 haber / Buldan'da Toprak Kayması

Denizli Buldan İlçesi’nde yağmur nedeniyle dün akşamüzeri meydana gelen toprak kayması sonucu bir otomobil mahsur kaldı.   Denizli Buldan Küçük Vakıf mevkii müftü suyu üzerinde toprak kayması yaşanırken yayla yolu bir süre ulaşıma kapandı.   Dün akşam üzeri 17.00 sularında bastıran sağanak yağış sonrasında Yayla yolu güzergahı müftü suyu üzerinde toprak kayması meydana geldi. Kaymanın sonucu bir otomobil bir süre kayan toprakların arasında mahsur kalırken iş makineleri aracı herhangi bir kaza yaşanmadan bulunduğu yerden kurtardı. Toprak kaymasının ardından yol bir süre ulaşıma kapatılırken iş makineleri geç saatlere kadar yolu açmak için uğraş verdi. Yağışın etkili olduğu Buldan'da bazı araçlar toprak yollarda çamura batarak mahsur kaldı. Araçları yine iş makineleri zincirlerle çekerek kurtarabildi.   Yaşanan sağanak yağış ve toprak kaymasından herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken küçük çaplı hasarlar meydana geldi. Yağışın ardından bazı üzüm bağlarının da zarar gördüğü bildirildi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Buldan'da Toprak Kayması

Denizli Buldan İlçesi’nde yağmur nedeniyle dün akşamüzeri meydana gelen toprak kayması sonucu bir otomobil mahsur kaldı.

 

Denizli Buldan Küçük Vakıf mevkii müftü suyu üzerinde toprak kayması yaşanırken yayla yolu bir süre ulaşıma kapandı.

 

Dün akşam üzeri 17.00 sularında bastıran sağanak yağış sonrasında Yayla yolu güzergahı müftü suyu üzerinde toprak kayması meydana geldi. Kaymanın sonucu bir otomobil bir süre kayan toprakların arasında mahsur kalırken iş makineleri aracı herhangi bir kaza yaşanmadan bulunduğu yerden kurtardı. Toprak kaymasının ardından yol bir süre ulaşıma kapatılırken iş makineleri geç saatlere kadar yolu açmak için uğraş verdi. Yağışın etkili olduğu Buldan'da bazı araçlar toprak yollarda çamura batarak mahsur kaldı. Araçları yine iş makineleri zincirlerle çekerek kurtarabildi.

 

Yaşanan sağanak yağış ve toprak kaymasından herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

Yağışın ardından bazı üzüm bağlarının da zarar gördüğü bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.