Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin!

DENİZLİ 02.10.2016 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin!

denizli haber / denizli 20 haber / Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin!

Denizli’de bir apartmanın merdiven otomatiğine gelen elektrik faturası ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü ekiplerince yüksek yazılınca apartman sakinleri itiraz etti. Edilen itiraz sonrasında fatura tekrar düzenlenerek değeri bedelinde ödeme yapıldı.   Denizli Merkezefendi ilçesi Karman Mahallesi 1490/3 sokak numara 11 de bulunan 3 katlı apartmanın,  Ağustos ayında merdiven otomatiğine gelen 39 lira 10 kuruşluk fatura yüksek bulununca apartman sakinleri tarafından ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’ne itirazda bulunuldu. Yapılan itirazı değerlendiren ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü kullanım bedeli üzerinden yapılan hesaplamalarla faturayı tekrar düzenleyerek 6 lira 10 kuruştan faturalandırdı.   YİNE YÜKSEK FATURA GELDİ Tekrar düzenlenen fatura 8 Eylül 2016 tarihinde 6 lira 10 kuruş olarak ödendi. Apartman sakinleri bunu hallettiklerini düşünürken son ödeme tarihi 4 Ekim 2016 olan yeni faturada da aynı yükseklikte faturayı görünce iş yine başa düştü dediler. Gelen son faturada ise elektrik kullanım bedeli olarak 37 lira 60 kuruş şeklinde geldi.   SOSYAL MEDYA'DA PAYLAŞTI Bu durumu sosyal medyada paylaşan apartman sakinlerinden Hasan Yiğit “3 katlı binaya gelen merdiven otomatiği faturası 2 defadır yanlış yazılıyor ilkini düzelttirdik 39 tl 10 kuruş gelen fatura 6 tl 10 kuruş olarak düzeltildi ve ödendi diğer ay tekrar fatura geldi ve yine yüksek geldi tekrar gidip düzelttirilecek dikkat edin sizlerde gelen faturaya” şeklinde paylaşımda bulundu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Faturanız yüksek geliyorsa dikkat edin!

Denizli’de bir apartmanın merdiven otomatiğine gelen elektrik faturası ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü ekiplerince yüksek yazılınca apartman sakinleri itiraz etti. Edilen itiraz sonrasında fatura tekrar düzenlenerek değeri bedelinde ödeme yapıldı.

 

Denizli Merkezefendi ilçesi Karman Mahallesi 1490/3 sokak numara 11 de bulunan 3 katlı apartmanın,  Ağustos ayında merdiven otomatiğine gelen 39 lira 10 kuruşluk fatura yüksek bulununca apartman sakinleri tarafından ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü’ne itirazda bulunuldu. Yapılan itirazı değerlendiren ADM E.D A.Ş Denizli Müdürlüğü kullanım bedeli üzerinden yapılan hesaplamalarla faturayı tekrar düzenleyerek 6 lira 10 kuruştan faturalandırdı.

 

YİNE YÜKSEK FATURA GELDİ

Tekrar düzenlenen fatura 8 Eylül 2016 tarihinde 6 lira 10 kuruş olarak ödendi. Apartman sakinleri bunu hallettiklerini düşünürken son ödeme tarihi 4 Ekim 2016 olan yeni faturada da aynı yükseklikte faturayı görünce iş yine başa düştü dediler. Gelen son faturada ise elektrik kullanım bedeli olarak 37 lira 60 kuruş şeklinde geldi.

 

SOSYAL MEDYA'DA PAYLAŞTI

Bu durumu sosyal medyada paylaşan apartman sakinlerinden Hasan Yiğit “3 katlı binaya gelen merdiven otomatiği faturası 2 defadır yanlış yazılıyor ilkini düzelttirdik 39 tl 10 kuruş gelen fatura 6 tl 10 kuruş olarak düzeltildi ve ödendi diğer ay tekrar fatura geldi ve yine yüksek geldi tekrar gidip düzelttirilecek dikkat edin sizlerde gelen faturaya” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.