Denizli Turizmi İngilizce Tanıtımla Londra Fuarı’nda

03.11.2016 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Turizmi İngilizce Tanıtımla Londra Fuarı’nda

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Turizmi İngilizce Tanıtımla Londra Fuarı’nda

Vali Dr. Ahmet Altıparmak liderliğinde başlayan İlimizin turizm tanıtımı, uluslararası boyut kazandı.   Geçtiğimiz gün ünlü turizm dergilerinden Tempo Travel’in Sonbahar sayısında özel ek olarak sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşturulan İlimizin turizm potansiyeli, derginin yılda bir kez yayımlanan yabancı dil (İngilizce) çevirisi ile artık dünya turizm kitlesine tanıtılacak. Londra’da düzenlenecek olan turizm fuarında dağıtılacak olan Derginin içeriğinde 10 sayfadan oluşan Denizli turizmi de yer alıyor.   Her geçen yıl gelişen ve artık kum, güneş ve deniz turizminin dışına çıkarak doğa, kültürel ve görsel turizme yayılan dünya turizm sektöründe Denizli, Pamukkale’si, Termal Sağlık, Antik Kentleri, Kültürel Mirasları, Kış Sporları ve bunun gibi birçok turizm potansiyeli ile dünyada iddialı bir turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.   Öyle ki; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın başlattığı tanıtım atağı, her geçen gün ayrı bir ivme kazanıyor. Göreve başlamasının hemen ardından, birçok tarihi miras ve güzelliği barındıran turizm potansiyeline sahip Denizli’nin tanıtımda eksik kalındığını tespit eden ve bu konuda turizmdeki paydaşlarla ulusal ve uluslararası tanıtım atağı başlatan Vali Altıparmak, Valiliğimizin öncülüğünde, GEKA’nın desteği ile kentin önemli turizm merkezlerini ön plana çıkaran tanıtımların yapılmasına liderlik yapıyor.   Son olarak geçtiğimiz gün Sonbahar sayısı çıkan sektörde saygın dergilerden Tempo Travel dergisinin özel eki olarak ulusal tanıtımı yapılmış ve kitlelere ulaştırılmıştı. Derginin yılda bir kez Almancı, Rusça ve İngilizce çeviri ile uluslararası turizm kitlelerine ulaşmasında Denizli turizmi de kendine yer bulmayı başardı. Önümüzdeki günlerde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan WTM Londra Turizm Fuarında başta Avrupa olmak üzere birçok ülkedeki turizm sektör temsilcilerinin beğenisine sunulacak olan dergide Denizli, 10 sayfa ile dolu dolu anlatılacak. Görsel zenginliğin çok olduğu Denizli tanıtım sayfalarında, seçkin resimlerle Denizli’de ziyaret edilebilecek tüm güzellikler İngilizce anlatılıyor. 5 bin adet basılan Advertorial Tempo Travel, WTM Londra Fuarı’nda okuyucularıyla buluşturulacak.   
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Turizmi İngilizce Tanıtımla Londra Fuarı’nda

Vali Dr. Ahmet Altıparmak liderliğinde başlayan İlimizin turizm tanıtımı, uluslararası boyut kazandı.

 

Geçtiğimiz gün ünlü turizm dergilerinden Tempo Travel’in Sonbahar sayısında özel ek olarak sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşturulan İlimizin turizm potansiyeli, derginin yılda bir kez yayımlanan yabancı dil (İngilizce) çevirisi ile artık dünya turizm kitlesine tanıtılacak. Londra’da düzenlenecek olan turizm fuarında dağıtılacak olan Derginin içeriğinde 10 sayfadan oluşan Denizli turizmi de yer alıyor.

 

Her geçen yıl gelişen ve artık kum, güneş ve deniz turizminin dışına çıkarak doğa, kültürel ve görsel turizme yayılan dünya turizm sektöründe Denizli, Pamukkale’si, Termal Sağlık, Antik Kentleri, Kültürel Mirasları, Kış Sporları ve bunun gibi birçok turizm potansiyeli ile dünyada iddialı bir turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Öyle ki; Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın başlattığı tanıtım atağı, her geçen gün ayrı bir ivme kazanıyor. Göreve başlamasının hemen ardından, birçok tarihi miras ve güzelliği barındıran turizm potansiyeline sahip Denizli’nin tanıtımda eksik kalındığını tespit eden ve bu konuda turizmdeki paydaşlarla ulusal ve uluslararası tanıtım atağı başlatan Vali Altıparmak, Valiliğimizin öncülüğünde, GEKA’nın desteği ile kentin önemli turizm merkezlerini ön plana çıkaran tanıtımların yapılmasına liderlik yapıyor.

 

Son olarak geçtiğimiz gün Sonbahar sayısı çıkan sektörde saygın dergilerden Tempo Travel dergisinin özel eki olarak ulusal tanıtımı yapılmış ve kitlelere ulaştırılmıştı. Derginin yılda bir kez Almancı, Rusça ve İngilizce çeviri ile uluslararası turizm kitlelerine ulaşmasında Denizli turizmi de kendine yer bulmayı başardı. Önümüzdeki günlerde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan WTM Londra Turizm Fuarında başta Avrupa olmak üzere birçok ülkedeki turizm sektör temsilcilerinin beğenisine sunulacak olan dergide Denizli, 10 sayfa ile dolu dolu anlatılacak. Görsel zenginliğin çok olduğu Denizli tanıtım sayfalarında, seçkin resimlerle Denizli’de ziyaret edilebilecek tüm güzellikler İngilizce anlatılıyor. 5 bin adet basılan Advertorial Tempo Travel, WTM Londra Fuarı’nda okuyucularıyla buluşturulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.