Minikler Merkezefendi Belediyesi’ni Gezdi

DENİZLİ 05.11.2016 - 08:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Minikler Merkezefendi Belediyesi’ni Gezdi

denizli 20 haber / denizli haber / Minikler Merkezefendi Belediyesi’ni Gezdi

Gazi İlkokulu’nda eğitim gören anasınıfı minikleri Merkezefendi Belediyesi’nin hizmet binasını gezerek çalışmaları yerinde gördü. Minik öğrenciler yapılan çalışmalar hakkında da belediye personelinden bilgi aldı.   Gazi İlkokulu’nda eğitim ve öğretim alan anaokulu minikleri Türkçe Dil Etkinlikleri dersinin serbest zaman bölümünde öğretmenleri Sultan Şamlı ile birlikte Merkezefendi Belediyesi’ni ziyaret etti. Merkezefendi Belediyesi’nin minik ziyaretçileri hizmet binasını gezerek çalışmaları yerinde gördü. Belediyedeki birimleri gezerek personelin çalışmalarını gören minikler, yapılan çalışmalarla sorular sorarak bilgi edinmeyi de ihmal etmedi. Meclis salonundan birim müdürlüklerine kadar tüm çalışma alanlarını gezen miniklere Merkezefendi Belediyesi personeli tarafından hediyeler verildi. Gezinin sonunda minikler, belediyede hatıra fotoğrafı da çekildi.  
denizli 20 haber / denizli haber / Minikler Merkezefendi Belediyesi’ni Gezdi

Gazi İlkokulu’nda eğitim gören anasınıfı minikleri Merkezefendi Belediyesi’nin hizmet binasını gezerek çalışmaları yerinde gördü. Minik öğrenciler yapılan çalışmalar hakkında da belediye personelinden bilgi aldı.

 

Gazi İlkokulu’nda eğitim ve öğretim alan anaokulu minikleri Türkçe Dil Etkinlikleri dersinin serbest zaman bölümünde öğretmenleri Sultan Şamlı ile birlikte Merkezefendi Belediyesi’ni ziyaret etti. Merkezefendi Belediyesi’nin minik ziyaretçileri hizmet binasını gezerek çalışmaları yerinde gördü. Belediyedeki birimleri gezerek personelin çalışmalarını gören minikler, yapılan çalışmalarla sorular sorarak bilgi edinmeyi de ihmal etmedi. Meclis salonundan birim müdürlüklerine kadar tüm çalışma alanlarını gezen miniklere Merkezefendi Belediyesi personeli tarafından hediyeler verildi. Gezinin sonunda minikler, belediyede hatıra fotoğrafı da çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.