Vali Altıparmak Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

DENİZLİ 18.11.2016 - 09:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Orman Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürlüğü’nün sorumluluk sahalarındaki yürütülen ormancılık faaliyetleri, programlar ve yürüttüğü projeler hakkında bilgiler aldı.   Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk ile birlikte Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu tarafından Karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Bölge Müdürü Korucu’yu Müdürlük Makamında ziyaret etti.   Daha sonra Bölge Müdürlüğünün Brifing Salonunda toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Hüseyin Balcı ile Erol Pehlivan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan ve Şube Müdürleri katıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak toplantıda Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu’dan, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile ilgili de Şube Müdürü Hamdi Akan’dan kurumların çalışmaları hakkında brifing aldı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Orman Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürlüğü’nün sorumluluk sahalarındaki yürütülen ormancılık faaliyetleri, programlar ve yürüttüğü projeler hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk ile birlikte Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu tarafından Karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Bölge Müdürü Korucu’yu Müdürlük Makamında ziyaret etti.

 

Daha sonra Bölge Müdürlüğünün Brifing Salonunda toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Hüseyin Balcı ile Erol Pehlivan, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Denizli Şube Müdürü Hamdi Akan ve Şube Müdürleri katıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak toplantıda Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu’dan, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile ilgili de Şube Müdürü Hamdi Akan’dan kurumların çalışmaları hakkında brifing aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.