32 Saatlik Kalorifer Ateşçiliği Kursu Sona Erdi

DENİZLİ 26.01.2017 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

32 Saatlik Kalorifer Ateşçiliği Kursu Sona Erdi

16 0cak -26 Ocak 2017 Tarihleri arasında toplam 32 Saatlik Kalorifercilik Ateşçilik Kursu Çameli Halk Eğitim Merkezi Kursunda Hüseyin AKKAN tarafından verilen eğitim sonunda güvenli kalorifer yakımı konusunda kurs sona erdi

Çameli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan UYSAL eğitime 19-65  yaş arası erkek grubunun katıldığını söyleyerek, Çameli'de son senelerde çoğalan kaloriferli evler için kalorifer ateşçiliği mesleği aranır hale gelmiştir.   kalorifer ateşçiliğinin toplum hayatında önemli rol oynayan meslek dalları arasında yer aldığını belirterek, açtıkları kurslarında verdikleri eğitimle kalorifer kazanlarını, işletme kurallarına göre, güvenlik önlemlerini alarak çalıştıran, basit bakım ve onarımını yapan kişiler yetiştirdiklerini söyledi.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak talep olduğu takdirde bu tür kursları açmaya devam edeceğiz. Kurs Öğretmeni Hüseyin Akkan ise ısıtma tesislerinin sebep olduğu hava kirliliğini azaltmak ve yakıtta tasarrufun sağlanmasını da hedefledikleri kurslarında ilk olarak yakıtlar hakkında genel bir bilgi verdikleri kursiyerlerine yakıtların depolanması, kazan dairesi ve kazanlar, yanmaya hazırlama, kazan temizliği ve kalorifer tesisatının parçalarıyla ilgili ayrıntılı bir müfredat uyguladıklarını belirtti.
16 0cak -26 Ocak 2017 Tarihleri arasında toplam 32 Saatlik Kalorifercilik Ateşçilik Kursu Çameli Halk Eğitim Merkezi Kursunda Hüseyin AKKAN tarafından verilen eğitim sonunda güvenli kalorifer yakımı konusunda kurs sona erdi

Çameli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan UYSAL eğitime 19-65  yaş arası erkek grubunun katıldığını söyleyerek, Çameli'de son senelerde çoğalan kaloriferli evler için kalorifer ateşçiliği mesleği aranır hale gelmiştir.

 

kalorifer ateşçiliğinin toplum hayatında önemli rol oynayan meslek dalları arasında yer aldığını belirterek, açtıkları kurslarında verdikleri eğitimle kalorifer kazanlarını, işletme kurallarına göre, güvenlik önlemlerini alarak çalıştıran, basit bakım ve onarımını yapan kişiler yetiştirdiklerini söyledi.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak talep olduğu takdirde bu tür kursları açmaya devam edeceğiz.


Kurs Öğretmeni Hüseyin Akkan ise ısıtma tesislerinin sebep olduğu hava kirliliğini azaltmak ve yakıtta tasarrufun sağlanmasını da hedefledikleri kurslarında ilk olarak yakıtlar hakkında genel bir bilgi verdikleri kursiyerlerine yakıtların depolanması, kazan dairesi ve kazanlar, yanmaya hazırlama, kazan temizliği ve kalorifer tesisatının parçalarıyla ilgili ayrıntılı bir müfredat uyguladıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.