Merkezefendi’de Vatandaşlar Anlattı, Başkan Subaşıoğlu Not Aldı

GÜNDEM 05.03.2017 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi’de Vatandaşlar Anlattı, Başkan Subaşıoğlu Not Aldı

Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Sizi Dinliyoruz’ diyerek başlatılan vatandaş buluşmalarının ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na iletti. Bir vatandaş ise Başkan Subaşıoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür etti, çiçek verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda da bir de Merkezefendi Belediyesi, her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendilileri, talepleri, önerilerini ve şikayetlerini dinlemek üzere belediye binasında ağırlıyor.     Merkezefendililer, Başkan Subaşıoğlu ile bir araya gelerek burada yaptıkları görüşmelerle taleplerini ve önerilerini iletiyor. ‘Sizi Dinliyoruz’ adıyla başlayan bu uygulamanın ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile görüşmeler yaptı. Vatandaşlar anlattı, Başkan Subaşıoğlu tek tek not aldı. Bir vatandaş ise Subaşıoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çiçek verdi.       “VATANDAŞLARIMIZLA HEP BİR ARADAYIZ”       Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızla her ortamda bir araya geliyoruz. Kendim esnaf ziyaretleri yapıyorum. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızı dinliyor, varsa sıkıntılarına çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Ama tabii görüşemediğimiz bir araya gelemediğimiz vatandaşlarımız da oluyor. Bizde Merkezefendi’de böyle bir uygulama yapmak istedik.     Her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Gayet samimi bir ortamda kendilerini dinliyor, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini alıyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir. Ekibimizle beraber Merkezefendimizi daha da ileriyle taşımayı hedefliyoruz” dedi.  
Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Sizi Dinliyoruz’ diyerek başlatılan vatandaş buluşmalarının ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na iletti. Bir vatandaş ise Başkan Subaşıoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür etti, çiçek verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda da bir de Merkezefendi Belediyesi, her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendilileri, talepleri, önerilerini ve şikayetlerini dinlemek üzere belediye binasında ağırlıyor.

 

 

Merkezefendililer, Başkan Subaşıoğlu ile bir araya gelerek burada yaptıkları görüşmelerle taleplerini ve önerilerini iletiyor. ‘Sizi Dinliyoruz’ adıyla başlayan bu uygulamanın ilki gerçekleştirildi. Merkezefendililer, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile görüşmeler yaptı. Vatandaşlar anlattı, Başkan Subaşıoğlu tek tek not aldı. Bir vatandaş ise Subaşıoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çiçek verdi.

 

 

 

“VATANDAŞLARIMIZLA HEP BİR ARADAYIZ”

 

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızla her ortamda bir araya geliyoruz. Kendim esnaf ziyaretleri yapıyorum. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızı dinliyor, varsa sıkıntılarına çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Ama tabii görüşemediğimiz bir araya gelemediğimiz vatandaşlarımız da oluyor. Bizde Merkezefendi’de böyle bir uygulama yapmak istedik.

 

 

Her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Gayet samimi bir ortamda kendilerini dinliyor, taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini alıyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var. Merkezefendililerin memnuniyeti her şeyin üstündedir. Ekibimizle beraber Merkezefendimizi daha da ileriyle taşımayı hedefliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.