Üst geçitte intihar girişimi

ASAYİŞ 24.03.2017 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üst geçitte intihar girişimi

Denizli Merkezefendi İlçesi İzmir Asfaltı üzerindeki üst geçide çıkan kadın intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabaları sonrası kadın intihar etmekten vaz geçti.

Olay, dün gece 22.30 sularında,İzmir asfaltı üzeri Bakırlı Kavşağı'na yakın yerde bulunan üst geçitte meydana geldi. 30 yaşındaki N.T isimli kadın üst geçide çıkarak intihar etmek istedi.     İddiaya göre, eşinden şiddet gördüğünü söyleyen ve hamile olduğunu iddia eden genç kadın Bakırlı üstgeçidine çıkıp korkulukların arkasına geçip intihar etmek isteyince ortalık karıştı. Genç kadını üstgeçitte gören vatandaşlar hemen itfaiye ve emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen şişme yatağı atlama ihtimaline karşı köprünün altına yerleştirdi.   Trafik Polisleri ise yolu kesti ve trafik akışını durdurdu. Daha sonra emniyet güçleri genç kadının yanına çıkarak onu ikna etmek için konuşmaya başladı. Bu arada genç kadının ailesi ve eşi de olay yerine getirildi. Polislerin yarım saatlik ikna çalışması sonuç verdi ve genç kadın bulunduğu yerden aşağıya indirildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi.   Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.   Meydana gelen intihar girişimi nedeni ile aksayan trafik nedeni ile 4 ayrı noktada maddi hasarlı kazalar meydana geldi. İntihar olayının sona ermesi ve şişme yatağın kaldırılmasında sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza yapan araçlar ise çekiciler yardımı ile olay yerlerinden kaldırıldı. 
Denizli Merkezefendi İlçesi İzmir Asfaltı üzerindeki üst geçide çıkan kadın intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabaları sonrası kadın intihar etmekten vaz geçti.

Olay, dün gece 22.30 sularında,İzmir asfaltı üzeri Bakırlı Kavşağı'na yakın yerde bulunan üst geçitte meydana geldi. 30 yaşındaki N.T isimli kadın üst geçide çıkarak intihar etmek istedi.

 

 

İddiaya göre, eşinden şiddet gördüğünü söyleyen ve hamile olduğunu iddia eden genç kadın Bakırlı üstgeçidine çıkıp korkulukların arkasına geçip intihar etmek isteyince ortalık karıştı. Genç kadını üstgeçitte gören vatandaşlar hemen itfaiye ve emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen şişme yatağı atlama ihtimaline karşı köprünün altına yerleştirdi.

 

Trafik Polisleri ise yolu kesti ve trafik akışını durdurdu. Daha sonra emniyet güçleri genç kadının yanına çıkarak onu ikna etmek için konuşmaya başladı. Bu arada genç kadının ailesi ve eşi de olay yerine getirildi. Polislerin yarım saatlik ikna çalışması sonuç verdi ve genç kadın bulunduğu yerden aşağıya indirildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Meydana gelen intihar girişimi nedeni ile aksayan trafik nedeni ile 4 ayrı noktada maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

İntihar olayının sona ermesi ve şişme yatağın kaldırılmasında sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza yapan araçlar ise çekiciler yardımı ile olay yerlerinden kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.