Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitinginde duygu dolu anlar

GÜNDEM 24.03.2017 - 16:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitinginde duygu dolu anlar

Denizli’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye gelen gençler gözyaşını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygusal konuşması sırasında 15 Temmuz Şehitleri Delilkliçınar Meydan'ına gelenler sevinç ve duygu dolu anları beraber yaşadı.

Meydanı dolduran 10 Binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını sevgi gösterisi ile yaptıkları tezahüratla kesti. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olmayan gençler duyugu dolu anlar yaşadı.       15 Temmuz gecesi yaşadıklarından bahseden Cumhurbaşkanı, "O gece ben, ailem ve damadım bir aradaydık. Ankara'ya mı İstanbula'mı gideceğimizi son ana kadar pilot dahi bilmiyordu. İstanbul'a vardığımızda ise pist karanlıktı. Pilot nasıl ineceğiz dedi. Bende sen karanlıkta inmesini bilmiyor musun dedim. Aşağıda tankların ve uçakların olabileceğini söyledi. Bende alçak bir uçuş yap farlarınla tespit et dedim. Ve öylece halkımın yanına, onlarla birlikte oldum.Türkiye’nin 1923’te rejimini Cumhuriyet olarak belirlediğini söyleyen Erdoğan, "Gerçek anlamda halkın yönetimi haline gelebilmemiz elbette zaman almıştır. Milletimiz hukuk devletini özümsemiştir. Bizim de amacımız milli, yerli, demokrat, özgürlükçü ve müreffeh Türkiye’yi daha ileriye taşımaktır. Bugünlere demokrasi ile geldik. Bundan sonra da yolumuza demokrasi ile devam edeceğiz. Mücadelenin en ön safında 15 Temmuz’da olduğu gibi biz yer alırız. Tıpkı silah zoruyla ülkeye el koymaya çalışan FETÖ ihanet çetesine yaptığımız gibi. O gece gövdesini siper eden bir millet gördüm. Şehit ve gazilerimiz var ama ülke kurtuldu" dedi.     Bu sözleri esnasında meydanda bulunan bazı vatandaşlar göz yaşlarına boğuldu. "Allah bizim ömrümüzü alıp sana versin" diye bağıranlar oldu. Bazı gençlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğanlar görüşmek ona dokunmak için çabaları gözyaşlarına engel olamadı.     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğana takdim ettiği, Denizli'nin Milli Mücadele Sancağı'ını katlayıp öperek başına koyması vatandaşlar tarafından büyük taktirle karşılandı.    
Denizli’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye gelen gençler gözyaşını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygusal konuşması sırasında 15 Temmuz Şehitleri Delilkliçınar Meydan'ına gelenler sevinç ve duygu dolu anları beraber yaşadı.

Meydanı dolduran 10 Binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını sevgi gösterisi ile yaptıkları tezahüratla kesti. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olmayan gençler duyugu dolu anlar yaşadı.

 

 

 

15 Temmuz gecesi yaşadıklarından bahseden Cumhurbaşkanı, "O gece ben, ailem ve damadım bir aradaydık. Ankara'ya mı İstanbula'mı gideceğimizi son ana kadar pilot dahi bilmiyordu. İstanbul'a vardığımızda ise pist karanlıktı. Pilot nasıl ineceğiz dedi. Bende sen karanlıkta inmesini bilmiyor musun dedim. Aşağıda tankların ve uçakların olabileceğini söyledi. Bende alçak bir uçuş yap farlarınla tespit et dedim. Ve öylece halkımın yanına, onlarla birlikte oldum.Türkiye’nin 1923’te rejimini Cumhuriyet olarak belirlediğini söyleyen Erdoğan, "Gerçek anlamda halkın yönetimi haline gelebilmemiz elbette zaman almıştır. Milletimiz hukuk devletini özümsemiştir. Bizim de amacımız milli, yerli, demokrat, özgürlükçü ve müreffeh Türkiye’yi daha ileriye taşımaktır. Bugünlere demokrasi ile geldik. Bundan sonra da yolumuza demokrasi ile devam edeceğiz. Mücadelenin en ön safında 15 Temmuz’da olduğu gibi biz yer alırız. Tıpkı silah zoruyla ülkeye el koymaya çalışan FETÖ ihanet çetesine yaptığımız gibi. O gece gövdesini siper eden bir millet gördüm. Şehit ve gazilerimiz var ama ülke kurtuldu" dedi.

 

 

Bu sözleri esnasında meydanda bulunan bazı vatandaşlar göz yaşlarına boğuldu. "Allah bizim ömrümüzü alıp sana versin" diye bağıranlar oldu. Bazı gençlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğanlar görüşmek ona dokunmak için çabaları gözyaşlarına engel olamadı.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğana takdim ettiği, Denizli'nin Milli Mücadele Sancağı'ını katlayıp öperek başına koyması vatandaşlar tarafından büyük taktirle karşılandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.