Denizli'de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 04.04.2017 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.     Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde yapılan yol uygulamasında risk analizi sonucu Van ilinden gelen bir otobüs durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada otobüs içerisindeki bir şahsın üzerinden bir miktar toz esrar maddesi bulundu. Ekiplerin otobüs içerisinde ve bagaj kısmında aramaları devam ederken uyuşturucu madde arama köpeğinin otobüsün bagaj kısmında bulunan gitar çantasına tepki vermesi üzerine çanta açıldı. Açılan çanta içerisinde bulunan gitarın iç kısmına saklanmış vaziyette çok miktarda paketlenmiş esrar maddesi olduğu görüldü ve bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.     Ayrıca uyuşturucu ile mücadale ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucunda ormanlık arazi içerisine  gizlenmiş şekilde esrar maddeleri bulundu. Bulunan esrar maddelerinin şüphelilerini yakalamak için operasyon başlatıldı. Yapılan başarılı operasyon sonucunda kaçmaya çalışan şüpheli şahıslar etkisiz hale getirilerek yakalandı.   Yapılan diğer çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik ani operasyonlar gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen iki araç ekipler tarafından yakalandı. Araç içerisindeki şahıslar etkisiz hale getirilerek araçlarında aramalar yapıldı.Yapılan aramalar sonucunda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.     Aramalar neticesinde  yaklaşık 7.000 gram esrar maddesi , 8 gram eroin maddesi, 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.   Uyuşturucu ile mücadele ekiplerinin yaptıkları başarılı operasyonlar sonucunda 8 şüpheli şahıs yakalandı.Yakalanan 8 şahıstan 2’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

 

 

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde yapılan yol uygulamasında risk analizi sonucu Van ilinden gelen bir otobüs durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada otobüs içerisindeki bir şahsın üzerinden bir miktar toz esrar maddesi bulundu. Ekiplerin otobüs içerisinde ve bagaj kısmında aramaları devam ederken uyuşturucu madde arama köpeğinin otobüsün bagaj kısmında bulunan gitar çantasına tepki vermesi üzerine çanta açıldı. Açılan çanta içerisinde bulunan gitarın iç kısmına saklanmış vaziyette çok miktarda paketlenmiş esrar maddesi olduğu görüldü ve bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.

 

 

Ayrıca uyuşturucu ile mücadale ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucunda ormanlık arazi içerisine  gizlenmiş şekilde esrar maddeleri bulundu. Bulunan esrar maddelerinin şüphelilerini yakalamak için operasyon başlatıldı. Yapılan başarılı operasyon sonucunda kaçmaya çalışan şüpheli şahıslar etkisiz hale getirilerek yakalandı.

 

Yapılan diğer çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik ani operasyonlar gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen iki araç ekipler tarafından yakalandı. Araç içerisindeki şahıslar etkisiz hale getirilerek araçlarında aramalar yapıldı.Yapılan aramalar sonucunda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu.

 

 

Aramalar neticesinde  yaklaşık 7.000 gram esrar maddesi , 8 gram eroin maddesi, 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 

Uyuşturucu ile mücadele ekiplerinin yaptıkları başarılı operasyonlar sonucunda 8 şüpheli şahıs yakalandı.Yakalanan 8 şahıstan 2’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.